Originally Posted by *Bozkurt Beni sayma mert abi, ciş yapmaya gittim poz. kapatmadım. Kapanmayan poz. kâr sayılmaz, belki akşam seansında cizittirir pala Online kazançtasın şimdilik ..zaten biz de an'ı yaşıyoruz ..geceye kim sağ kim selamet
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Online kazançtasın şimdilik ..zaten biz de an'ı yaşıyoruz ..geceye kim sağ kim selamet 2218 kapattım. Ama şubat vadeli dursun bakalım, belki ordan voleyi vururuk
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt 2218 kapattım. Ama şubat vadeli dursun bakalım, belki ordan voleyi vururuk İyi günlerde kullan İNŞALLAH
Originally Posted by *Bozkurt 2218 kapattım. Ama şubat vadeli dursun bakalım, belki ordan voleyi vururuk Originally Posted by *Bozkurt Eskiden akşam pazarı ucuzluğu olurdu, artık akşam pazarı pahalılığı oluyor. enteresan Şubat vade ye de 2315 den bi dene şort jetonu nu salladık, yayılalım tüm vadeye 2241 den kapattım, flat
Originally Posted by *Bozkurt 2241 den kapattım, flat 2382 den şubat vade tekrar şortlarımı giydim, elimde biraz hisse var, kâr ı kitlemem lazım. biz şort açınca bazıları düşüş bekliyor heralde, endekis düşmeyince de şortculara kızıyorlar.
Forum Rules
Yer İmleri