Sayfa 28/690 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 5517 madde; 217 - 224 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Credit Suisse'in aldığını gören BofA ( Citi ) , Global ( Deutche ) , Yapı kredi ve Deniz de panikle almaya başladılar ve Credit Suisse'i geçtiler alımda.

Credir Suisse çok almadı sadece 43 bin aldı ama alması yetti. Daha da devam eder İnşaallah.

Bugünü az da olsa yükselişle kapatabilirsek haftalık kapanış da güzel olacak. Sonrası daha da güzel olacak İnşaallah.

2. İnşallah Üstadım Credit bu tahtada aldığını satmıyor hemen.İnşallah gene uv atmıştır.
    Başka tahtalarda Credit gün içi alıp satabildiğine tanık oldum büyük ihtimal orda Credit etiketini kullandılar.

3. Problem değil bu ay olmassa diğer ay olur.Agalar buralarda süründürmeyi koymuş kafasına.
    Tamam ya bi güldürmediniz 😃
    Hep siz gülün emi.

4.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Credit Suisse'in aldığını gören BofA ( Citi ) , Global ( Deutche ) , Yapı kredi ve Deniz de panikle almaya başladılar ve Credit Suisse'i geçtiler alımda.

Credir Suisse çok almadı sadece 43 bin aldı ama alması yetti. Daha da devam eder İnşaallah.

Bugünü az da olsa yükselişle kapatabilirsek haftalık kapanış da güzel olacak. Sonrası daha da güzel olacak İnşaallah.
    denizin tum alımları benim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    denizin tum alımları benim

Bu güzel haber hocam. Demek o 50-60 bin lot da uzun vadeci.

BofA ve Yapı kredi robotları çok oynak. Bir hareketlerinin ardında durmuyorlar. Biraz alım gelse onlar daha da yüklenecek. BofA'nın günü 140-150 bin artıda bitirdiği günleri bilirim. Gerçi alması çok hoşuma gitmiyor ama şu anda artı kapatmak için alması lazım.

Credit Suisse biraz daha kendini gösterse tahtada aslında tüm psikoloji değişecek. Seans sonuna 2 saat var. İnşaallah endeks de düzelir , Credit Suisse de biraz alır da günü en azından 12,80 üstünde kapatırız.

6.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Bu güzel haber hocam. Demek o 50-60 bin lot da uzun vadeci.

BofA ve Yapı kredi robotları çok oynak. Bir hareketlerinin ardında durmuyorlar. Biraz alım gelse onlar daha da yüklenecek. BofA'nın günü 140-150 bin artıda bitirdiği günleri bilirim. Gerçi alması çok hoşuma gitmiyor ama şu anda artı kapatmak için alması lazım.

Credit Suisse biraz daha kendini gösterse tahtada aslında tüm psikoloji değişecek. Seans sonuna 2 saat var. İnşaallah endeks de düzelir , Credit Suisse de biraz alır da günü en azından 12,80 üstünde kapatırız.
    aynen son alımlarımı tamamladım ortalamayı yukarı çektik ama ilerde bu fiyatlardan aldıgıma inanamayacagım sanırım
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

7. Brightstar sanırım 2008 yılında kurulan bir şirket. Arada sermaye artışı yaptılar mı bilmiyorum ama eğer yapmadılarsa , 40 milyon lira olan sermayeleri o dönem yaklaşık 30 milyon USD ediyordu.

Brighstar da muhasebeyi USD mı tutuyordu bilmiyorum ama ABD şirketi olması ve halka açık olmayan bir şiiket olduğu için USD tutuyor olma ihtimali yüksek. Ama TL de tutuyor olabilir. Bilmediğim için net birşey diyemem.

Ama eğer USD tutuyor ise , aradan geçen yaklaşık 13 yılda elde ettiği karlarla herhalde 30 milyon USD olan öz sermayesini arttırarak 40-45 milyon USD seviyesine çıkarmış olabilir.

Eğer muhasebeyi TL tutuyorsa da en azından 20-25 milyon USD seviyesinde tutmuş olması lazım öz sermayeyi.

Yani bu satın alım en iyi ihtimalle defter değerinde gerçekleşti.

Arenanın 75-80 milyon USD seviyesinde olan öz sermayesine , en az 20 milyon USD , en fazla da tahminen 40 milyon USD seviyesinde Brightstar katkısı gelecek ve öz sermaye 100-120 milyon USD seviyesine çıkacak.

Piyasa değeri 90 milyon USD , öz sermaye 100 milyon USD , pd / dd 0,9.

2000 puanı geçen bir borsada , hem kar edip hem de PD/DD oranı 1 'in altında olan kaç şirket gösterebilirsiniz bankalar , holdingler ve THY hariç. Bence 10'u geçmez. İşte bu kadar ucuz bu şirket şu an.

8. iş yatırım yolunu bulmuş robot dudukluyor donup verdiklerini alacak diye dusunuyorum 500 kusur bin aldı 6sından beri malda herif
    @borsavizyon

Sayfa 28/690 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •