Valla Sütaş idi, hatta üzerine kırmızı damgayla 6.25 basmışlar, fiyatını...
---------------------------------
Bist-100 bu saatten sonra istediğini yapar beyler, ister bitti der kalıp yıkılır, ister 5 i uzatıyorum ben der misal dolar coşarsa yine...kısaca ön görülemez...YTD
![]()
son geri çekilme olabilir.
çalışırsa kıymetini bilin.
cidden bilin
![]()
Bugün marketleri gezeledim,ucuz ne varsa topladık,bazı marketlerin piyasadan haberi yok uyanmamışlar,mesela yağlarda,süt ürünlerinde,tamizlik kağıtlarında,tuvalet kağıtları bazı marketlerde 3y olanları 40-60 arası 32 rulo olanıiuyanık marketlerde 80-100 tl,temizlik rulo kağıtlar kalite olanları 30-45-diğer piyasayı takip edenlerde 70-90,üstelik marketin birinde örneğin solo markalısı 6 adeti 1 saat önce 14.50-br saat sonra 38 tl yapmış,resmen bu kadar oynak piyasa olmaz,parası olmayan ne yapacak![]()
Atasözleri ve deyimler, bir toplumun gelecek nesillere aktardığı en önemli ve en değerli hazinesidir. Bu kültürel miras, aynı zamanda da soyut bir hazine gibi nesiller boyunca yeni kuşaklara iletilir ve her dönem geçerliliğini korur. Her biri birbirinden değerli olan bu atasözleri arasında ise, akıl yaşta değil baştadır atasözü de yer alır.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
ekonomik şahlanış evresinden, 7 günde tuvalet kağıdı hesaplama evresine...
bence büyük başarı![]()
![]()
Cenabettin wins dayu. Eferim ittire kaktıra kazandın yine seni kerata.
Yer İmleri