Originally Posted by Achiles Adam diyomuş ki; -Yazın ekonomiyi düzeltcem Gong çaldı, ilk round bitti..reklam arası.. Mesela bir insan boğuluyor suda boğulurken gulu,gulu ses çıkartıyor dibe batarken,birden aklıma bu geldi ''Mesela''
Originally Posted by Pscyokinesis Dolar 12.3690 Başlık hayırlı olsun . Sonuçta dolarla maaş değil maaşla dolar alıyoruz . El attığım iyi oldu ivmesi azaldı çıkışın hadi dua edin bana Yoksa yine Gaye abi açsa ne olurdu kimbilir
Originally Posted by tospa Sirf Ersan Sen icin izliyorum su programi. Cem Kucuk denen adama da katlanmak zorunda kaliyorum. Nükleer bombadan kurtulabilen tek canlı hamam böceği diyorlar ama bence tekrar bakmak lazım.. Bizim ülkede bir iki müsvette var, nolursa olsun heriflere bir şey olmuyor her akşam gene TV deler.
Originally Posted by refaba Mesela bir insan boğuluyor suda boğulurken gulu,gulu ses çıkartıyor dibe batarken,birden aklıma bu geldi ''Mesela'' Başladı... 6 ayda nolacak da düzelecek, 6 ay boyunca nolacak mealinde giriş yaptı.
biri avukat, diğer malum, gazeteci!.. ekrana çıkaracak, işi ekonomi olan biri yok mu ?
Originally Posted by Zaf.Dogu biri avukat diğer malum gazeteci!.. ekrana çıkaracak işi ekonomi olan biri yok mu ? Tam onu deyecektim Ekonomi, ekonomistlere bırakılamayacak kadar önemli bir konudur
Gelmişken analiz yapıp gideyim kraliçenin önüne 2 yi göreceğiz bu sene normal şartlar altında gibi
Originally Posted by Pscyokinesis Gelmişken analiz yapıp gideyim kraliçenin önüne 2 yi göreceğiz bu sene normal şartlar altında gibi Bu detaylı analiziniz için teşekkür ederiz. Emeğe saygı!!! (Espri yapıyom )
Forum Rules
Yer İmleri