Sayfa 75/1019 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. 3 aralık itibarı ile 3.6 TRİLYON TL ile (sanal-gerçek) 266 MİLYAR dolar mevduat sahibi gerçek ve tüzel kişiler bu iki sorunun cevabını bekliyor...

Bu iş deneme-yanılma yöntemi ile olmaz...

Aparman yönetmiyorsunuz...

84 milyonun kaderi ile KUMAR OYNUYORSUNUZ...

BİR YERDE BELİRSİZLİK VARSA ÇÖKÜŞ KAÇINILMAZ OLUR...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu degerli bilgiler icin cok tskler..

Badem, ceviz, kabak cekirdegi tuketiyorum ilac niyetine, kalorileri cok oldugu icin fazla yiyemiyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Dudu bey merhaba , forumu sessiz takip edenlerdendim , burayı , dövizde yükseliş kaçınılmazı ve yatırım fonları kısmını.Hemen hemen yazan herkesi nerdeyse tanır gibi oldum. Yazılarını ilgiyle okuduğum insanlar var. Ben aslında hangi bankahangi türde iyidir derdinde değilim. Benim derdim hali hazırda aynı işlemleri yaparken , ilave avantaj kazanma. Kendi portföyümü kendim idare ederim , hatta gölge etmesinler daha iyi. Ağırlıklı olarak tl portföyümü aktaracağım ve ağırlıklı olarak fon işlemleri olacak. İlave eurobond düşünmüyorum , dövizle ilgili de riskli hiçbir işlem yapmama sözüm var kendime, kafama yatarsa belki küçük miktar dövizle alakalı fon olabilir. Çok önceden teb in yıldız bankacılığındaydım , hiçbir ekstrası yoktu. Denizbank , odea, akbank falan ilave hiçbir fayda sağlamıyor.Eurobond portföyümden dolayı Hsbc premier içerisindeyim .Hsbcnin hem kredi kartı avantajlarından, hem yurtdışına çıkışlarda lounge ından çok fayda sağladım. Malum hastalık durumundan dolayı lounge meselesi de artık yalan oldu. İlave bir banka düşünüyorum, rutin olarak portföyümden hem kazanmaya devam edeyim , hem bankadan ekstra bir şeyler alayım derdindeyim.Kazançlar azalırken , ilave bir şeyler olması insanın hoşuna gidiyor
    Yillardir HSBC premier musteriyim..

Kredi kartinin avantajlari neler olabilir??

Kazandigimiz puani bile online harcayamiyoruz..

Bilgi verirseniz sevinirim.

Syg,

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    imf ile el altından görüşmeler başladı dedikodusu dolaşıyor.
    imf ile anlaşılırsa gerçek enflasyon rakamlarını gösterin ve enflasyon üzeri faiz verin ilk tavsiyesi olur.
    Cumhurbaşkanının din değiştirerek Hristiyan olma ve bunu televizyonlarda tüm halka ilan etme ihtimali , IMF ile anlaşma ihtimalinden fazladır.

NOT: Din değiştirme gibi bir olasılık olduğundan değil sadece bu düşük ihtimalin ne denli düşük olduğunu belirtmek için böyle bir benzetme kullandım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Aynen imf ile rte nin adini ayni cumlede kullanan kanali bile kapatir bu adam .

Faiz artisi yapmadan kac ay dayanabilirler ben onu merak ediyorum .selcuk iyice uçmuş 30 diyor 15te bile ticaret biter kim kime ne saticak .

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yillardir HSBC premier musteriyim..

Kredi kartinin avantajlari neler olabilir??

Kazandigimiz puani bile online harcayamiyoruz..

Bilgi verirseniz sevinirim.

Syg,
    Adet sınırı olmadan 10bin tlye kadarki işlemleri ücretsiz sonradan taksitlendirebilme özelliği hoşuma gidiyor. Üye olmayan yerlerde , taksitte vade farkı uygulayan yerlerde sürekli kullanıyorum. Şu an için durdurdular galiba , ama İstanbul havalimanı öncesi yurtdışı çıkışlarında lounge ı hep kullanırdım. 4 yıldır hemen hemen her ay 300tl harcamaya 15tl puan veriyor. Önceden 12 adet civarıydı işlem sayısı , şu an 7ye indirdiler. Tabi çoğumuz için artık rakamlar ufacık. Ama herhangi bir vergi , fatura , sigorta ödemesi dahi ,üye işyeri şartı olma derdi olmadan sektör kısıtlaması olmadan herhangi bir ödeme sayılıyor , zaten her halukarda ödüyoruz . Bu ufacık şeyler dahi benim hoşuma gidiyor , cebimden para çıkışını yavaşlattığı için. Kartınız premier miles ise hafta sonları internet harcamalarına %20 indirim , restorantlarda %20 indirim, yurtdışı otel ve restorantlarda sürekli %10 indirim var. Bu seneye kadar kişiye özel kampanyaları da fazlaydı ama gitgide azaldı, doğum gününde %50 indirim , size özel taksitli yapacağınız işleme şu kadar puan vb...Dediğiniz gibi internette kullanılmıyor puanlar ancak , fiziki poslarda cardfinans puanı kullanılan her yerde kullanılabiliyor. Ben çoğunlukla Bp , Lcw ve carrefourlarda kullanıyorum sıkıntısız. Ayrıca boyner , watson benzeri firmalarda cardfinans kampanya yaptığında dipnotlarda belirtiliyorsa hsbc kartlar da dahil oluyor genelde tabi premiere has bir özellik değil bu . Şu an diğer bankaları da araştırıyorum biraz da , özel bankacılık hizmeti sadece adında geçiyor gibi. Eskiden exclusive olan finansbank , şimdi first private gibi birşey olmuş, tebde falan işe yarar bir şey bulamadım henüz . Daha doğrusu avantaj sağladıkları pek bir şey yok gibi ortalıkta , havalimanlarında lounge , yüksek limitli kredi kartı falan standardlaşmış

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben miles program uyeligi almadim esktra para odememek icin.
    Almali miydim acaba?
    Syg,

Sayfa 75/1019 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •