Sayfa 17/425 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 129 - 136 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bofa 4.5 milyon lot artıda

ykb ve deniz ile karşılıklı değilse

resmen bedavadan (dolar getirdiyse bi de) şirketin %1'ini aldı

"yatırım tavsiyesi değildir"

Artık bir şey yazmaya gerek yok.hedef çift hane

3.  Alıntı Originally Posted by ecyat Yazıyı Oku
    hocam müdahaleyi gsdho ya yapmadılar
    şaka bir yana müdahalelerin ne kadar etkisiz olduğunu daha önceki seferlerde de gördük anlık düşüşler yaratmaktan başka hiçbir işe yaramadılar şu zamana kadar.
    .
    Sn ecyat,
    Tekniğe göre değmesi gerekenyerleri yazdım ve değdi.Sonra da 3.62 üstü kapattı.Müdahaleyi GSDHO ya değil de biz ky ye yaptılar..
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Artık bizim için gemicilik sektörü ,banka ,silopi,faktöring falan ikinci planda.Artık hikaye kasadaki dolarlar.Bu gidişle kasadaki dolarlar başlı başına hazine değerinde olacakBorcumuz yok,kasa dolar dolu ve dolarla para kazanan bir sektör holding bünyesinde.Çok ama çok güzel şeyler olacak gibi.

180 milyon dolar denmişti.Hadi onu geçelim bilançoya etki eden 80 milyon doların kambiyo karı tek çeyrekte bu gidişle sermayeden fazla olacak ve şirket 3.65 falan.Komedi ötesi bu fiyatlama.İlk bilançoda her şey değişir.Çok insan yahu nasıl göremedik diyecek.

Şu anda merkezin savunma yaptığı 3.80 den yılı kapasak sadece 4. çeyrekte kambiyo karı 445 milyon olacak.450 milyon sermaye var.Bugünkü kura merkez basmasa bu rakam 500 milyon olacaktı.

Eğer bofanın bugünkü alımları çakal çukal danışıklı işlerden değilse gavurlar olaya uyandı gibi.Ama emin olamıyorum spek işi de olabilir.Eğer gerçek alımsa çok ama çok iyi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sanki ykb ile karşılıklı işlem gibi duruyor.

ama gsd denizcilik tarafındada tek alıcı o açıdan biraz işgilleniyorum da
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eğer bofanın bugünkü alımları çakal çukal danışıklı işlerden değilse gavurlar olaya uyandı gibi.Ama emin olamıyorum spek işi de olabilir.Eğer gerçek alımsa çok ama çok iyi.
    "yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 17/425 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •