Baltýk Kuru 2498,00 -167.00 -%6.27 12/16
Baltýk Capesize 2894.00 -378.00 -%11,55 12/16
Baltýk Panamax 2626.00 -118.00 -%4.30 12/16
Baltýk Supramax 2514.00 -28.00 -%1.10 12/16
Baltýk Handysize 1557.00 -7.00 -%0.45 12/16
Silopi Elektrik Üretim A.Þ.’nin faaliyet konusu elektrik üretimi ve satýþý olup, GSD Holding A.Þ.
açýsýndan düzenli karpayý geliri elde etmeye ve faaliyetlerin çeþitlendirilmesine yönelik enerji sektöründe
bir özkaynak payý yatýrýmý olmuþtur. GSD Holding A.Þ. ile Park Holding A.Þ. arasýnda 8 Haziran 2015
tarihinde imzalanan ve iþlem kapanýþý 29 Haziran 2015 tarihinde yapýlan Hisse Alým ve Satým ve
Hissedarlar Sözleþmesi kapsamýnda; GSD Holding A.Þ. 1 yönetim kurulu üyesi aday gösterme hakkýna
sahip olacaktýr; Park Holding A.Þ., Silopi Elektrik Üretim A.Þ.’nce GSD Holding A.Þ.’ne her yýl
ödenecek yýllýk bazlý toplam karpayý getirisinin, 2015 yýlý için 29 Haziran 2015 olan iþlem kapanýþýndan
yýl sonuna kadar gün sayýsýnýn 365 güne oranýnda kýst olarak hesaplanmak þartýyla, brüt 3.750.000 ABD
Dolarý’ndan daha az olamayacaðýný ve daha az olursa aradaki farký GSD Holding A.Þ.’ne ödeyeceðini
ve sözleþmenin imzalandýðý 8 Haziran 2015 tarihinden itibaren 5 yýl içerisinde, sermaye artýrýmý yoluyla,
Silopi Elektrik Üretim A.Þ. paylarýnýn en fazla %15’inin halka arz edilerek Borsa Ýstanbul’da iþlem
görmeye baþlamasýný saðlayacaðýný taahhüt etmiþtir; GSD Holding A.Þ., Silopi Elektrik Üretim A.Þ.’nde
sahip olduðu paylarýn tümünü ya da bir kýsmýný, istediði herhangi bir zaman, Park Holding A.Þ.’ne,
sözleþmede belirlenenler arasýndan her bir tarafça seçilecek birer baðýmsýz denetim firmasýna
hesaplatýlacak opsiyon fiyatlarýnýn aritmetik ortalamasý olan nihai opsiyon fiyatý üzerinden, bu fiyat her
halükarda 125 milyon Amerikan Dolarý tutarýndaki pay satýþ bedelinden düþük olmamak üzere, satma
hakkýna sahiptir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/514736 sayfa 124
--açýk ve net...eðilip bükülemez...
Endex kadar çýkma , dolar kadar çýkma ,dolar bazýnda hergun ucuzla ne güzel hayat. Sorarsan hedefine gidiyor arkadaþ. Bunun TL bazýnda deðer kazanacaðýný bilmek için Einstein olmaya gerek yok. Tenis topu da TL bazýnda deðer kazanýyor. Bu 10 lira olsa ne olur dolar 50 lira olduktan sonra...
Allahtan navlunlarda bizi ilgilendiren kýsýmlarda büyük gocus yok.aslinda huylanmaya baþladým bu navlunlar niye bu kadar volatil.gemici arkadaþlardan bilgisi olan var mý.o cenahta neler oluyor
Fiyatlama konusunda defalarca ayný þeyleri yazmaya gerek yok.180 milyon dolar nakli olan þirket bugün de dolar bazýnda ucuzladý 107 milyon dolara dustuk
Anlaþýlan o ki baský devam ediyor.bilancoya 2 ay kaldý. Ondan sonra duruma göre bakarýz.bu komik fiyatlarla elbet ben satýþ yapmam.dogruya doðru alým da yapmam.bugun az bisi dohol aldým.ondan da umutluyum.kasasinda dolar olan þirketler çok ilgimi çekiyor.yilbasi misal dolar 18 falan olsa.kambiyo karý adam yerine konmuyor biliyorum elbet ama genede subatdda gelecek karlarý düþününce....
Yer Ýmleri