Sayfa 477/564 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    90 milyon, 45 RTALB a
    A1 bedelli =?
    A1 Girişim=?
    Madem A1 bizim bedelli parasıyla kuruldu. Yüzde99 u halka açık, peki nasıl olurda yüzde 99 dan toplanan bedelli parasıyla kurulan şirketin, yüzde 75 ini sermaye arttırımı yaparak bize sormadan alıyor, belki bir çok yatırımcı bedellide olsa katılmak istiyecek, yapılanın bize iyilik gibi gösterilmesi biraz tuhaf geldi. imtiyazlı hisse bu kadar hak mı verir. Bu kadar yatırımcı dostu olduklarına inanasım gelmiyor. RTALB için ödenen paranın yüzde bilmem kaç altında işlem görüyor. Glryh bedelli zamanında ödediğimiz paranın çok altında işlem görüyor neredeyse 9 ay oldu. Enflasyon, dolar vs. dahada kötü durumdayız. Ama hala çocuk doğmadı. Bu manzara karşısında A1 girişim bedellisinin yapılış şekli, Küçük yatırımcıyı korumak için yapıldığına inanamıyorum bir türlü. Sanki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez gibime geliyor yapılan. Öyleyse bende istiyorum o kazdan. Madem bu kadar küçük yatırımcı dostu, en azından bu süreçte enflasyon farkı vs. ekleyerek bedelli fiyatı üzerine getirir kağıdı geri alım yaparakda böyle küçük yatırımcı dostu olduğunu gösterir.
    a1 bedelli kapta yazıyor
    girişime 15 milyon gitti, 22 milyon a1 45 rta kalan 2.5 portfçy toplayalım:84.5 milyon yapıyor toplam bedelli 90 milyon kalanda işletme sermayesi yani harçlık bunu bilmiyorsan kusura bakma burada ne yapıyorsun?

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    yahu 150 ne alacaksın şuan bana onu söyle gider 5 mv güneş santrali alırsın bitti o iş büyük sermaye gerekli
    Maddem bu paralara bir şey alamaz artık, GLRYH gibi bir deve yatırım yapsın, hemde çok ucuza. Genel kurulda kağıdın fiyatının ucuz kaldığınımı ne söylemişti madem. Al sana tam yatırımlık şirket

3.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    O halde niye kuruyor ki, yazık değil mi adama.
    bundan 1 ay önce 30-50-100 milyon iyi paraydı a q borsası 130 dan çıktı 210 a şirket değerlemeleri arttı bilgin vardır
    şu enflasyonist kur ortamında 30 milyona kürdan alırsın
    150 ye orta halli bir şirketin %30 alırsın
    konjöktür çok değişti maalesef girişim sermayesi para gerektiren bir iş dediğim gibi 150 milyon dolar canlı ile yapılır

4.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    a1 bedelli kapta yazıyor
    girişime 15 milyon gitti, 22 milyon a1 45 rta kalan 2.5 portfçy toplayalım:84.5 milyon yapıyor toplam bedelli 90 milyon kalanda işletme sermayesi yani harçlık bunu bilmiyorsan kusura bakma burada ne yapıyorsun?
    Nereye ne verdiyse bilen var mı, bilmediğimi yazdım zaten,

5.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Maddem bu paralara bir şey alamaz artık, GLRYH gibi bir deve yatırım yapsın, hemde çok ucuza. Genel kurulda kağıdın fiyatının ucuz kaldığınımı ne söylemişti madem. Al sana tam yatırımlık şirket
    girişm sermayesi grup firmalarına yatırım yapamıyor yaasssak gerisini murat gülere anlat

6.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Nereye ne verdiyse bilen var mı, bilmediğimi yazdım zaten,
    kap açıklamaları var zaten kardeşim kap baksan yeterli sermayenin nereye kullanıldığ ile ilgili
    ama sen pek ilgisizsin

7.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    a1 bedelli kapta yazıyor
    Temel analizi ve INA ya göre yatırım yapmıştım, saplandım kaldım. Sonrada analiz vs. bıraktım by kağıtta değmez diye. Arada çıkan haberlere ve bu foruma bakıyorum o kadar, bunda daha fazlasını yapmaya gerek kalmadığını anladım kendimce. O nedenle matematiksel olayı bıraktım bu kağıtta. Çok şükür başka hisse yatırımlarım var.

8.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    girişm sermayesi grup firmalarına yatırım yapamıyor yaasssak gerisini murat gülere anlat
    😄 Oda doğru ya

Sayfa 477/564 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •