Sayfa 717/1001 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: Viop XXXVII

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    haydi yallah moskovaya
    kapat çeneni komik oluyorsun abla.. senin gibi aklını kiraya vermiş birisi değilim ben.. siyasal islamcı ve 6. filo konusu seni de gerdi demek.. ama gerçek.. utanç verici bir gerçek..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

önemli olan yaşlı moruk olup olmamak değil yobaz olmak ...bir insan 7sinde yobazsa 77sinde daha yaşlı daha moruk daha ebu cehilcesine yobaz bi moruk olurherşeyi malum şahıs gibi Allaha kıtaba dine fatura eder nas var der zart var der zurt var der....der babam der...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    bu cok bel alti olmus, hic beklemezdim, size yakismadi.

yine fikrinizi cok iyi ifade edip karsi tarafa bel alti vurmadan gorusunuzu savunabilecek donanimda oldugunuzu dusunuyorum

herkesin fikri farkli olabilir, ama kufur ya da bu tip bel alti hitaplar olmamali diye dusunuyorum
    PEKİ O ZATIN O KADAR HAKARETİNE ne diyeceksiniz...basit bir kınama mesela.yaptınız mı hayır....bildiğin hakaret.ben yine efendiliği bozmadım.

dediğim gibi İLK TAŞI ATAN HAKSIZDIR..bu evrenseldir.
    bu şahıs bunu sürekli yapıyor.sustukça vites artırıyor...

bu idraksiz iki saattir hakaret diye papağana bağladı..

hakaret nerde ?? nerede hakaret edilmiş.. her yazıyı hakaret olarak görmek nasıl bir cehalet..

zavallı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kapat çeneni artık.. hakaret etmedim.. anlama kapasiten sıfır.. terbiyesiz.. yazılanları iyi oku..
    siz de uzatmayin bence artik, git gide yazismalar cirkinlesiyor

bu isin bir galibinin olmasi soz konusu degil, herkesin degerleri farklidir ve hepimiz buna saygi duymaliyiz

bu isin bir matematigi yok sonucta, buradaki anahtar karsilikli saygi

Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    siz de uzatmayin bence artik, git gide yazismalar cirkinlesiyor

bu isin bir galibinin olmasi soz konusu degil, herkesin degerleri frklidir ve hepimiz buna saygi duymaliyiz

bu isin bir matematigi yok sonucta, buradaki anahtar karsilikli saygi
    ben katar üzerine normal bir yazı yazdım siyasal islam ve abd ye itaat konusunu işledim.. konuyu kişiselleştiren bu idraksiz..

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bu süreçte risk yönetimini en iyi yapan sektör sigorta sektörüdür diye düşünüyorum. sonuçta ülkedeki riskleri, müşterilerinin durumlarını en iyi onlar bilir.

ucuz, temettü veren sigorta şirketlerinden sepet yapmıştım.

henüz yükseliş o tarafa çok fazla yansımadı.

bilançolarını da çok yakında görürüz.
    bence sigorta şirketleri bu kurdan olumsuz etkilendiler..Çünkü arabaya kasko sigorta yaptın..gelir TL.. 2-3 bin aldın sene başı..paranın değeri kayboldu..araba kaza yaptı parçalar 3 e katlandı gider dolar..yılbaşından sonra yeni kasko sigorta fiyatları çok yükselir ve bunun ekmeğini de 1 yıl sonra yerler diye düşünüyorum..bu yıl çok parlak gelmez özellikle son çeyrek..hedge işleri yaptılarsa bilemem..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. şunu anlamadım her tartışmada siyasal islam diye bir şey yok diye savunan biri bugün siyasal da sosyal da islamcıyım diyor.. Ben sana nasıl inananam şimdi

Sayfa 717/1001 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •