Sayfa 524/1004 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Yalnız olmayan dolar satışı,ohal söylentisi,geçen ay bankalardan çekilen ve ne olduğu belirsiz 3.5 milyar dolar artık hafiften kıllanmaya başlıyorum.Bu iş sistem sıkıntısına doğru gidebilir.Yahu olmayan dolarla benim paramı bana sata sata nereye kadar gider bu iş,illa kıllan sistemden paranı çek diyorsan o zaman başka.Bu saçmalığın bitmesi lazım,ya faizi artır ya da kuru sal başka yolu yok.Aha da merkeze benim bu son uyarım olsun ararun 155 i ha

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Yukarıdan sattıkları emanet dövizi yerine koymanın başka bir yolu var mı? Faiz artışı yapmayacağız diye yüksek perdeden dillendirilen olayın yeteri kadar inandırıcı olduğu varsayıldığında neden olması? Daha sonra çıkıp görüyorsunuz işte merkez bankası bağımsız biz işine karışmıyoruz diye ortaya çıkmanın verdiği hazzı başka nerede bulabilirler?
    Yani böyle bir olasılık hiç yok diyemem hatta bence buna oynuyorlar gibi geliyor.
    mb için faiz artışı yapmak yerlerde sürünen itibarı eksilere götürür, hele hükümet için kapı dışarı çıkamazlar
    her tülü iddiaya da girerim o kadar da değil..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    mb için faiz artışı yapmak yerlerde sürünen itibarı eksilere götürür, hele hükümet için kapı dışarı çıkamazlar
    her tülü iddiaya da girerim o kadar da değil..
    Hiçbir şey olmaz... Uzun yazdım sonra sildim....Adamlar dönüşler konusunda çok ustalar....

5. bu gün demir yumruk şeysi yok mu ya levye falan şaap reis görmüyomu ahlaksız şeyin fiyatını
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Reyis bir ay "Fayiz sebep, enflasyon Haticedir" demese, fayiz önümüzde ki ay % 30 çıksa, bir kaç gazeteci hariç, Reyisin bu beyanını hatırlayan kalmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hiçbir şey olmaz... Uzun yazdım sonra sildim....Adamlar dönüşler konusunda çok ustalar....
    iddiaya girelim faiz artırımı yaparlarsa ben sene sonuna kadar yazmam, faiz indirirlerse siz 3 gün yazmazsınız
    değiştirmezlerse ortada..

8. İşin kötüsü fiyat normalleşiyor. Piyasa maliyeti artıyor. 2018 Ağustosta böyle olmadı. 7 li değerleri 13 Ağustos 2018 günü sadece bir gün gördükten sonra bir daha 7 yi 22 Nisan 2020 tarihinde gördü.

Şimdi 13 ler normalleşti. Onu bırak dün ilk kez 14 dedi. Bugün yine 14 üzeri. Bu hoş değil.

Sayfa 524/1004 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •