Originally Posted by *Bozkurt Tarkank abi sen bilirsin benim gibi balık hafızalı değilsin, bu bistte sıfırı ne zaman hangi tarihte atmışlardı ve o zaman bist tl bazlı ne kadardı 27 temmuz 2020 yazmışım ajandaya.
audentes Fortuna iuvat
Bilmiyorum İbrahim kabaca aynı rakamlar çıkıyor. Ama özellikle Vob 230 bin altı dikkat etmek lazım. Yoksa bu formasyonunda tamamlanma ihtimali yüksek. YTD. 1999-2001 rallisi 2020-2022 ? Rallisi
Originally Posted by akcay bankacılık endeksi 2003 yılına dönmüş... vay be 20 yıl önceye dönüldü... 20 yıl önce para koyan birinin parası aynı seviyede... Aynı da değil. 20 yıllık dolar faiz zararı var. Doların alım gücündeki azalma da işin kaymağı.
Originally Posted by el turco 27 temmuz 2020 yazmışım ajandaya. O zaman uyanmalıydık, bir şeyden sıfır atılırsa demek ki yükseliş için marj açıyorlar. Aynı şekilde tl den de sıfır attılardı, sonrası malûm
Hamdım Piştim Yandım
40 yıllık faizci beni, viopçu yaptınız ya. Bu gün ilk işlemleri ufaktan yaptım. Yarım saattir kendime gülüyorum. Saygılar
Originally Posted by bluedream 40 yıllık faizci beni, viopçu yaptınız ya. Bu gün ilk işlemleri ufaktan yaptım. Yarım saattir kendime gülüyorum. Saygılar Nasıl kazanabildin mi Bende 15 yıllık viobu bıraktım yılanoğluna yatırım yapıyorum artık.
Originally Posted by akcay gidimde şapka bere gizli şekilde döviz bürosundan dolar alayım... 14,36 gizli şekilde dövizciden dövizimi aldım çıktım... kameraya bile yaklansam hayatta tanımazlar... 4 kişi sıra bekledim dövizcinin arka tarafında hepside alış...
Originally Posted by akcay 14,36 gizli şekilde dövizciden dövizimi aldım çıktım... kameraya bile yaklansam hayatta tanımazlar... 4 kişi sıra bekledim dövizcinin arka tarafında hepside alış... Yunanın Bulgarın getirdiği dövizleri kapışıyor millet desene abi.
Forum Rules
Yer İmleri