Sayfa 242/805 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Hektaş, bagfaş, gübretaş, ege gübredeki durumlar ortada iken TOROS a mesela ne kadar deger biçmişler....
    Cemal bey burada Gübretaş 'ın değerlemesi tamamı ile altın madeni olayıyla ilişkili sanırım o yüzden konu dışı. Bağfaş zaten ufak tefek ama düne kadar kaale almadığımız Hektaş 921 milyon usd Tekfen de 663 milyon, Hektaş kızdırmayın şimdi beni, kaç paralık şirketsiniz, şimdi sizi alır hediye niyetine Pasha Holdinge veririm ! dese eğreti durmaz laf.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Cemal bey burada Gübretaş 'ın değerlemesi tamamı ile altın madeni olayıyla ilişkili sanırım o yüzden konu dışı. Bağfaş zaten ufak tefek ama düne kadar kaale almadığımız Hektaş 921 milyon usd Tekfen de 663 milyon, Hektaş kızdırmayın şimdi beni, kaç paralık şirketsiniz, şimdi sizi alır hediye niyetine Pasha Holdinge veririm ! dese eğreti durmaz laf.
    Üstadım nereden bakarsak, İşbank ın degerlemesine pekde inandırıcı diyemeyiz galiba. İşlerine göre rakamlar yazmışlar sadece...

3.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Üstadım nereden bakarsak, İşbank ın degerlemesine pekde inandırıcı diyemeyiz galiba. İşlerine göre rakamlar yazmışlar sadece...
    meri 1,4 milyon , iş yatırım 1 milyon aldı şuana kadar.. istersen inan

4. Daha piyasa degeri toros'un reel degeri bile etmiyor. Bu rakamlar daha osuruk. Ege gubre bile 190 milyon dolar. Toros'un 3 tesisinden her biri 2 tane ege gubre degerinde. Dunya kadar arazisi varligi var torosun. Iki tane limani var. Holdingin Socar polymer hisseleri var. Orda burda dunya kadar gayrimenkul , arsa var. Kasada nakit fazlasi var. Muhendislik taahut isi var. Yahu her sey bi tarafa tekfen tarimin 6700 dekar prof meyve bahcesi, tesisleri bile dunya para ediyor.

Yuzlerce milyon dolar alacak var.

Tarihe gececek beceriksizlikte , bakkal dukkani isletemeyecek adamlardan olusan bi yonetim olmasa ,insaat duzgun yonetilse 1.5 milyar dolar market cap vardi simdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622

7.  Alıntı Originally Posted by cortexjam Yazıyı Oku
    Daha piyasa degeri toros'un reel degeri bile etmiyor. Bu rakamlar daha osuruk. Ege gubre bile 190 milyon dolar. Toros'un 3 tesisinden her biri 2 tane ege gubre degerinde. Dunya kadar arazisi varligi var torosun. Iki tane limani var. Holdingin Socar polymer hisseleri var. Orda burda dunya kadar gayrimenkul , arsa var. Kasada nakit fazlasi var. Muhendislik taahut isi var. Yahu her sey bi tarafa tekfen tarimin 6700 dekar prof meyve bahcesi, tesisleri bile dunya para ediyor.

Tarihe gececek beceriksizlikte , bakkal dukkani isletemeyecek adamlardan olusan bi yonetim olmasa ,insaat duzgun yonetilse 1.5 milyar dolar market cap vardi simdi.
    2 milyar dolarin altinda degerleme yazani dikkate almiyorum , bu sirketin olusu 2 milyar dolar eder !! 1 milyar Dolar falan cocuk kaldirirlar anca

8.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    bu tekonun ortası yok vallahi
    üstadım......

ya 13.70.......

ya da 27.40........

diğer rakamlar kesmez bizi.

Sayfa 242/805 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız