Sayfa 246/805 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Alıntı Originally Posted by KIDEMLİ Yazıyı Oku
    Sayın LEGOLAS, bu da gerçekleşirse forum da ben sizi takip ederim, Cemal Bey 2 numaram olur.
    takiptemisin?

salla cemal agayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    takiptemisin?

salla cemal agayi
    Ortak sen 1 numarasın. Ben 007 bond olurum..... Zaten kenara çekiliyorum. Kritik seviyelerdeyiz, kimseye al-sat demem ama biri çıkar şunu diyordun, bunu diyordun der, durduk yerde canımı sıkar. Çalı arkasında pusuya yatıp bekleyeceğim artık.

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Ortak sen 1 numarasın. Ben 007 bond olurum..... Zaten kenara çekiliyorum. Kritik seviyelerdeyiz, kimseye al-sat demem ama biri çıkar şunu diyordun, bunu diyordun der, durduk yerde canımı sıkar. Çalı arkasında pusuya yatıp bekleyeceğim artık.
    senin yaptigin genelde Temel Analiz, ortak

degerleme yapiyorsun sen

yanlis eksik birseyler soylersen zaten duzeltirler, onun disinda fiyat ile ilgili kimse sana birsey diyemez

diyenleri solucanlarima yem ederim!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Dolar bazlı grafiklere bakın. Düşen kırıldı galiba....

5. Dun ve bu Sabah lanet olsun deyip elimdeki bosaltmaya goturecek kadar sinirlendirdi , dun sinirden telefonu kiracaktim ki eski aci tecrubelerim geldi aklima . Hepimize Gecmis olsun , guzel bir kapanis oldu . Ancak bu hala patronlara yonetime sovmeyecegim onlarla ugrasmayi birakacagim anlamina gelmez . Twitter da Berker kizlarini etiketliyorum artik , 2 milyar Dolar olana kadar her aksam Ali Pandira da LinkedIn uzerinden tacize devam

6.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Dun ve bu Sabah lanet olsun deyip elimdeki bosaltmaya goturecek kadar sinirlendirdi , dun sinirden telefonu kiracaktim ki eski aci tecrubelerim geldi aklima . Hepimize Gecmis olsun , guzel bir kapanis oldu . Ancak bu hala patronlara yonetime sovmeyecegim onlarla ugrasmayi birakacagim anlamina gelmez . Twitter da Berker kizlarini etiketliyorum artik , 2 milyar Dolar olana kadar her aksam Ali Pandira da LinkedIn uzerinden tacize devam
    Bravo dostum hakedene hakettiğini veriyorsun👏👏👏

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    senin yaptigin genelde Temel Analiz, ortak

degerleme yapiyorsun sen

yanlis eksik birseyler soylersen zaten duzeltirler, onun disinda fiyat ile ilgili kimse sana birsey diyemez

diyenleri solucanlarima yem ederim!
    Senin solucanlar hiç aç kalmaz o zaman ortak....

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Akşam kap gelebilir diyorsun yani....
    yok ortak, o anlamda yazmamistim.

benim aklimdan gecen, sirketin Is Yatirim ile birlikte bir plan olusturdugu ve bunu uyguladigi seklinde.

tabii ki sadece aklimdan gecen bu

Sayfa 246/805 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •