yeni yılda mevduat yapacak adam kalmayacak.. bankalar mevduat toplayamıyınca mb den aldığıyla mı kredi mi verecek..
% 22 den tahvil alır daha karlı..
yeni yılda mevduat yapacak adam kalmayacak.. bankalar mevduat toplayamıyınca mb den aldığıyla mı kredi mi verecek..
% 22 den tahvil alır daha karlı..
https://www.haberler.com/secim/2018/...cim-sonuclari/
10 TL yapsınlar.!!
Sazan bunlar.!!!
Daha beter olsunlar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
valla benim için sorun yok hiç hayalimde olmayan bir şekilde gayrimenkül zengini oldum 10 senede anca 1000k üzerine çıkardığım tl mevduatımın daha fazlasını 3 ay da kazandım bu gidişle daha da artacak politikacının fakirleştirmeyi bu kadar göze alabileceğini düşünemedim ve full dolara geçmedim umarım daha çok faiz indirirler ve kur daha da artar benzin 20 lira olur
Özel bankacılıkla çalışıyorum bir işlem İçin şubeyi ziyaret ettim %17 faiz önerdiler. TL de kalan var mı hala bu zamanda dedim, 50m TL si olan müşterimiz var çok üzülüyor sizce ne olacak dedi MT. Yani demem o ki TL de yakalanan çok kişi var, miktar az çok farketmiyor. 50 M TL kur 8 ken 6,25 m usd idi ama o vatandaş kendisine bir danışman tutmamış ve TL de kalmış. O yüzden yapacak birşey yok maalesef olan oldu , TL de kalanlar bu saatten sonra büyük bir faiz artışı bekleyip 2-3 sene mevduat yapacak veya biraz risk alıp borsaya girecek gibi görünüyor.
bahri vadesi gelen tl yi ne yapacaksın.. o da sıkıntı..
Yer İmleri