Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yarın eger faiz dusmezse bu faiz indirimleri disaridan gelecek para icin 3 ay kur operasyonu olmus olur bana gore . Bae den katardan kendi paralari belki ...
    Dolar 7.5 tl oldugunda Katar içeriye milyarlarca dolar para sokacak... Katara kıyak yapiliyor dediler....8.60 TL olduğunda ayni dedikodular..Şimdide Katara sermaye girişi karşılığında USDTR 22 TL üzerinde bozma sözü verilmiş diyorlar.....sosyal medya işte...dedikodunun bini bir para...

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    eurobond larla ilgili bilgisi olan var mı?

nedir ne değildir bana uyar mı?
    Forumda ayrı bir başlığı var ve çok fazla detay işlenmiş...
    https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1161

Deniz beyde ara ara bahsediyor, soru sorulduğunda...
    Geçen bir yazısında şu detaydan bahsetmişti;

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bu nedenle eurobond fonlarına giriş zamanlaması çok önemlidir.CDS primlerinin ve risklerin çok yükseldiği zamanlarda getiriler de çok yükselir,bu zamanları kollamak getiriyi maksimize eder.(Tabii riskler çok yükselse de,eurond'u ihraç eden kurumun ödemeyi muhakkak yapacağını varsayıyoruz.)

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu gece ,fena yoklama alacağım ..herkeşler hazır olsun
    İyi bir tokat ardından oyundayım bebeğim. Dolar şortla buradayım...

Yalnız sen güzel yoklama çekiyon maşallah ammmaa bir türlü yoklamalarda seni göremedik... Anca boyna goca garı gimbi tırış fırış yazıyon... Senin pozisyonu da duyak EMmmmii

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Dolar 7.5 tl oldugunda Katar içeriye milyarlarca dolar para sokacak... Katara kıyak yapiliyor dediler....8.60 TL olduğunda ayni dedikodular..Şimdide Katara sermaye girişi karşılığında USDTR 22 TL üzerinde bozma sözü verilmiş diyorlar.....sosyal medya işte...dedikodunun bini bir para...
    2018 de muharrem ince bizzat soyledi katar a 12 lira sozu verildi diye . Gecende 15 milyar dolarlik swap uzatildi 22 lira dendi .

Bae geliyor 8 liradan para sokacak hali yoktu . Belkide pekerden dosyalari aldi ipin bende dedi . Bilemeyiz

5. Spk da ne uyudu ama ...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    eurobond larla ilgili bilgisi olan var mı?

nedir ne değildir bana uyar mı?
    Şahsen bende paramın belli bir kısmını eurobond'a yatırdım...
    Ama biraz daha bekleyip önümüzdeki yıl almak daha mantıklı olurmuş.. CDS primleri artıkça fiyatlarda düşüyor çünkü...
    Bir de işin FED ayağı var tabi, faizleri artırmaya başlayacağı zaman bizimkilerinde fiyatları düşecektir..

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    İyi bir tokat ardından oyundayım bebeğim. Dolar şortla buradayım...

Yalnız sen güzel yoklama çekiyon maşallah ammmaa bir türlü yoklamalarda seni göremedik... Anca boyna goca garı gimbi tırış fırış yazıyon... Senin pozisyonu da duyak EMmmmii
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5665769

Pozisyon burda ..real time online

Ben öyle umuma açık yazıp sonra terse geldiğimde özel den yazıp da tersini yaptım abi yazanlardan değilim

Seni geçen herkesin önünde perişan ettim ..ders almamışın ..tokat yeterince ağır değildi anlaşılan bir daha hitap şeklinde bir yanlış göreyim bak seyret seni nasıl yapacağım.
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Objektiflere kim yakalandı acaba?..
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post5665769

Sence!?
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 787/1001 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız