Sayfa 824/1001 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Yahu adamların bir akışı var..her gün bu akışa göre yayın oluyor...5 dk kala da mb özel programı başlıyor mb günlerinde..öküz altında buzağı aramayın yani.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

flat izlemedeyim. fiyat dalgalanmasını öngerebilsem pozisyon açacağım ama bu sefer izleyerek girmek daha mantıklı geldi.
    adam makası 10bine çıkarttı 2 gün önce canımızı zor kurtardık.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    o da bişey mi ülkedeki gençlerin %90 ı yurt dışına gidip bir daha geri dönmek istemiyor.
    Aslında bu çözüm olabilir, gençlerin önünü kesmeyelim, gitsinler yurtdışına çalışsınlar hem maaşları da dolar olduğu için çok para kazanırlar.
    öte yandan burda kalanlar da sayısı azalacağı için gençlerimizin iş bulma sorunu azalır.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aslında bu çözüm olabilir, gençlerin önünü kesmeyelim, gitsinler yurtdışına çalışsınlar hem maaşları da dolar olduğu için çok para kazanırlar.
    öte yandan burda kalanlar da sayısı azalacağı için gençlerimizin iş bulma sorunu azalır.
    Ciddi bir düşünce mi bu?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Çiller çok öğrenci gönderdi yurt dışına yeni üniversiteler için, çoğu orada kaldı. Yeni üniversitelerden BBHT'ye bağlananlar o zamanlar gidenler olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

yanlış hesaplamışım, şu anda şubat vade %27 civarı bir rakam ile fiyatlıyor faizi..

ama 200 baz puan indirmelerini de bekliyorum. %13 ile yeni yılı karşılamak isteyecekler bence..

umarım matriks donmaz ilk 5 dakika..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar (benim gibi) kalanlara pasaportta ALTIN KERİZ HEYKELİ hediye edilmek suretiynen şut şut şuttt yapacak bişey yok baba.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...iyorum-1893158

Bakan Nebati: Geri dönmemek üzere Mars'a gitmek istiyorum
    başarısız olursa, oradan bir torpak edinmek mantıklı olanbilür. asdaddas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 824/1001 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •