Sayfa 823/1001 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Komşum geçen seninle cafe açalım sen kahve falı bak para kazanalım dedi. Kahve falı bakacağıma yarınki döviz kurunu bilsem istediğim kadar zengin olurum dedim. Bir arkadaşım da bu yılbaşı mutlaka bir piyango bileti al diye mesaj atmış.

Bir kısım güçler var, onların tarafına geçersen dünyada kolaylık oluyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Halk devlet içindir, sloganı tarihi süreçlerden gelmiştir.

Özelikle İslamdan önce Türkler devlet olabildiklerinde varlıklarını sürdürmüşlerdir. Yoksa belli bir egemenliğin altında asimile olmuşlardır.Bunun için devleti kutsallaştırma vardır.Devlet varsa halk vardır düşüncesi yıllarca bilinçaltına işlemiştir.

Ama bu devirde Devlet halk için olmalıdır.Devletin görevi halkın; huzur,emniyet vs. sağlamaktır.

Ben Devletin halk için olması gerektiğine inanıyorum.

Halk devlet içindir sloganı pek çok beceriksiziliğin ve suistimalin örtülmesine sebep olur.Farklı görüşleri engeller vs.
    Evet devlet halk için olmalıdır doğrusu budur. Ancak bizim şuan ki devlet yönetim şeklimiz Nizamülmük'ün siyasetnamesi yazıldığı şekilde devam ediyor. O kitap orta çağ için doğru olabilirken 2021 yılına uymuyor tabiki.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Evet devlet halk için olmalıdır doğrusu budur. Ancak bizim şuan ki devlet yönetim şeklimiz Nizamülmük'ün siyasetnamesi yazıldığı şekilde devam ediyor. O kitap orta çağ için doğru olabilirken 2021 yılına uymuyor tabiki.
    Nizamül mülk kadar bile değil. Buna inanın onun bile gerisinde.
    audentes Fortuna iuvat

4. >>>>
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...iyorum-1893158

Bakan Nebati: Geri dönmemek üzere Mars'a gitmek istiyorum

5. spot dolarla Aralık sonu kontrat arasında 8 kuruş var (aylık 16 kuruş eder), aralık sonu ile ocak sonu arası ise 39 kuruş.
    Sonraki aylar arası fark da 40 kuruş civarında, şubat ayı 30 kuruş.
    Var mı bu farkların açıklaması? Normalde eşit olması gerekmez mi?
    Anlık fark da değil, bir süredir böyle, şubatta ne var böyle 28 gün olması yeterli değil bu büyük farkı açıklamaya

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Nizamül mülk kadar bile değil. Buna inanın onun bile gerisinde.
    o kitabı uzun yıllar önce okumuştum, birçok rituel uyuyor kitaba.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...iyorum-1893158

Bakan Nebati: Geri dönmemek üzere Mars'a gitmek istiyorum
    o da bişey mi ülkedeki gençlerin %90 ı yurt dışına gidip bir daha geri dönmek istemiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bu bbht'nin de bütün hafta MB, enflasyon vs konuşup her MB kararı öncesi 2 saat alakasız konuları ve konukları almasını da hiç anlamıyorum...

her karar öncesi aynı...
    Benim de dikkatimi çekti. Çoğu danışmanlık hizmeti veriyor. Canlı yayında herif bilemedi diye bir algı olmasından çekiniyor olabilirler. Kendi parasını yönetenler de çıkmaz tam para kazanılacak anda elin kolun bağlı.

Sayfa 823/1001 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •