Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 231/1014 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    metropole bak çay demle.

hadii yalallhhhhhhhh arabistana. çocuk kapağı dayamış resmen cüppeliye.

https://www.youtube.com/watch?v=LbjhZC_M6Aw

Bunlar günlük metropol şehirimden manzaralar.

http://www.hurriyet.com.tr/genc-kizi...cikti-40496742
    Egitimsiz insan bir sey bilmez ama bildigini iddia eder

Bu dunyanin heryerinde boyledir

Egitim zor bulunur zamanla kazanilir cogunlukla aileden gelir okullarda verilmez

Simdi asagidaki LONDRA fotolarina bakalim. Acaba egitimsiz desteksiz yazilar yazarken yuzumuz kizariyormu?

Elbette hayir. Cunku egitim sifir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Özet: istanbul bedava, çok ucuz ve fiyatlar katlayacak ama fiyatların çok uçuk olduğu ABD'den gayrimenkul almayı tercih ederim...

Kardeş 3 cümlen de birbiri ile tutarlı olsa dişimi kıracağım...
    😂😂😂😂😊😊
    Komiksiniz....

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk dagitmak diye bir sey duymadinmi?

Istanbul altin gibi ne zaman erisecek ona ne kadar surer kimse bilemez

Sabanci nin dedigi gibi butun yumurtalari ayni sepete koymamak lazim. Bekar olsam yapardim ama coluk var cocuk var

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Mandrake'yi çok üzecek bir haber var; her zaman Türkiye'deki meyve ve sebzelerin taze/lezzetli/doğal olmalarını överdi ve haklıydı. Ama hükümet gıdadaki ithalat vergisini yüzde 130dan yüzde 20ye düşürecekmiş. AKPyi gerçekten takdir ediyorum, ülkede 1 tane iyi şey bırakmayana kadar pes etmiyorlar.
    dogru eskiden TR deki meyve sebzeyi overdim ama o isler biraz karisti. Migros yada Careffour a gittigim zaman artik amerikadaki gibi meyve sebzeler goruyorum. Sokak pazarida eskisi gibi guzel degil

Izmirde bile akrabalar yakiniyorlar eski taze sebze meyveyi bulamiyoruz koy urunleri gelmiyor artik diyorlar

Bir tek adam gibi meyve sebze odemis pazarinda gordum orada belediye koyl urunleri icin ayri bir sokak duzenlemis bak orasi superdi. Ama onlar ilaclanmis midir nedir bilemiyorsunki.

Bu olaylar karisik. Su Monsanto denen sirket butun dunyanin anasini belledi. Zaten zenginler daha da zengin olmak icin bogazimizdan gecen taze meyve sebzeye uzandilar. Kapitalizm igrenc bir system ama maalesef daha iyisi yok

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    risk dagitmak diye bir sey duymadinmi?

Istanbul altin gibi ne zaman erisecek ona ne kadar surer kimse bilemez

Sabanci nin dedigi gibi butun yumurtalari ayni sepete koymamak lazim. Bekar olsam yapardim ama coluk var cocuk var
    riski dağıtırsın da tutup (size göre) dibi olmayan sepete yumurta koymazsın...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şu an Barcelona La Rambla'da biramı yudumluyorum. Buralar boku yemiş. Her taraf dilenci. Ama bildiğimiz dilencilerden değiller.

1- Sokak kenarlarında yatıp kalkan, kitap okuyan Avrupalı dilenciler. Bunların yanında fix besledikleri bir köpek var.

2- Çöpleri devriye gezen görece iyi giyimli Avrupalılar. Yarım saat içinde iki tanesi bulunduğum yerdeki çöpü kontrol etti. Birisi normal giyimli bir teyze diğeri de aynı onun gibi bir amca. Yazarken 3. Sü geldi. Yine erkek. Sokakta görseniz kesinlikle dilenci demezsiniz. Çok ilginç.

3- Bildiğimiz göçmen dilenciler. Bunlar elinde bardakla geziyorlar. 1. Gruptaki köpekliler de bu şekil takılıyorlar bazen.

Turistler olmasa buralar ölmüş bitmiş.

Caddeyi de hintliler ele geçirmiş resmen. Istanbul isimli kebapçı zincirleri var ama alayı hintli. Türkle alakası yok. :d Resmen beleş markaya konmuşlar.

Edit: Şunu da eklemeden olmaz bunların ölmüş hali bizi 10 a katlar
    biri 3-5 sene once Roma ya gitmisti aynen sunu dedi yada belki burada okudum

"Abi Roma da metrodan cikiyorsun sokaga cikar cikmaz karsina 18 Hint lokantasi cikiyor"

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Egitimsiz insan bir sey bilmez ama bildigini iddia eder

Bu dunyanin heryerinde boyledir

Egitim zor bulunur zamanla kazanilir cogunlukla aileden gelir okullarda verilmez

Simdi asagidaki LONDRA fotolarina bakalim. Acaba egitimsiz desteksiz yazilar yazarken yuzumuz kizariyormu?

Elbette hayir. Cunku egitim sifir

şimdi sayın eğtimli arkadasım yukarıdaki insanlar napıyor sence ?

biraz fotoya bak ama düşünebiliyorsan .. en azından düşünmeye çalış. kendini biraz zorlayabilirsin ama çok zorlama yinede.

sonra benim yolladığım tekme tokat foto video ları ile karşılaştır. short giydin diye.

bingoo :oley: yaklaşıyorsun biraz daha düşün.

çok acele etme ama

bulcaksın kesin.. ;)

bacak kadar çocuğa neden dondurma yiyon diye fırça atan tiplemeler..

bingoo

az kaldı yapabilirsin

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

süpersinnn

işte budur.

aradaki 700 farkı bulabilen tek insansınız.

size büyük süprizmiz var.. yarışmayı geçtiniz. gibicibicis marka tras kremi kazandınız.

sakın forumdan ceza falan alayım deme. sen ceza alırsan ben nasıl gülecem.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sen ceza alırsan ben nasıl gülecem.
    aynaya bakarsin

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    aynaya bakarsin
    burda kızın bacın tekmeyi yerse yansıma yapar ama sonra .

Sayfa 231/1014 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •