Sayfa 841/1001 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Viop XXXVII

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kamu ve emekliler kaldı geriye ezik büzük. 5-6 sene önce maaşım 3.5 asgari ücret yapıyordu. Şu anda 2.
    bunlar okuyana düşman zaten..oy alamadıkları için..artık çocuk okutmaya gerek yok..memur ile asgari ücret eşitleendi..o kadar masrafa ne gerek var..okuma yazma bilsin yeter..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Kamu ve emekliler kaldı geriye ezik büzük. 5-6 sene önce maaşım 3.5 asgari ücret yapıyordu. Şu anda 2.
    Yeni modelimizde fiyatlar tek çatı altında toplanacak, herkes asgari ücret, ayrım olmaksızın.
    Şu tıp fakülteleri de mezunlarını bi verseydi, onu bekliycez ücbeş yıl daha
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    A101 ve Bim ayçiçeği yağına asgari ücret zammıni giydirdi 120-137 TL olmuş
    sana tavsiyem sedir ağacı katranı bulundurman yönünde.
    senin gibin fakirlerin ilaç alması zor olanbilür.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sana tavsiyem sedir ağacı katranı bulundurman yönünde.
    senin gibin fakirlerin ilaç alması zor olanbilür.
    Sedir ağacını sokacazmi yalayacaz mi

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    gelır vergısı kalktıysa secım garanti bunlar secım vaadıydı hep
    Bu herkese degil mi aylık 40bin alanda asagı yukarı ilk ay gelir vergisi ödemeyecek.
    Cunku aylık ucreti yıllık asgarinin altında.

6. Memura 2022 icin ilk 6 ay yüzde 5, ikinci altı ay için yüzde 7 zam geldi. Kümülatifte yüzde 8,68 zam geldi.

Gelir vergisi ile o yıl içerisinde yüzde 7 ye kadar düşüyor.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi bunu profesyonel bir ekonomi danışmanına sorarak hallederseniz daha sağlıklı olur, şimdi ne desem boş, ben daytrade takılırım, şimdiye kadar hiç bir trende oturmadım.
    enson hanımın bi bileziğini binbir türlü ikna ile 784 den bozdurduk,akşam eve her gittiğimde ben demedim mi diye söze başlıyor.
    bişii diyemem abi, ama uzun vadede hep kazandırmıştır
    trşekkürler abi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Daha geçen ay yeni bir satış mühendisi aldık. Mühendis kız. ODTÜ mezunu. 4500TL net+primle başladı. Şimdi asgari ücret o kadar oldu ztn. Bi kaç ay içinde herşeye %50 zam gelir...

İşveren zaten mutsuz, çalışan arkadaşlarda 2-3 ay mutlu olur. Sonrasında şu günden daha az bir alım güçleri olacak. Asgari ücrete zam ile bu işin çözülmesi mümkün diil. Kur ve enflasyonu durdururak, parayı değerlendirmek ve alım gücünü arttırmak lazım.

Piyasanın içine ettim. Doları fırlattım, enflasyonu fırlattım ama dur asgari ücrete %50 zam yapiyim demek, enflasyonu daha da arttırır ve dolarizasyonu daha da arttırır. Kötü günler geride kaldı, daha da kötü günler önümüzde...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 841/1001 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •