Sayfa 442/1002 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Eskiler bilir, derken yaş almışları kast ediyorum (Bunak denirdi ayıp olması diye bu şekilde hitap ediliyorum)Avuntu
    Vergi iadesi için çalışan sarı zarfları doldurur ,doldurduğu kadarını,alır iş verende tamamı alır full geri alırdı.
    Kim öle, kim gele. AHALİ PUST.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Sene başın da sigorta süresi 15 yılı dolduran çalışaşanıma kıdem tazminatını ödeyip, formalite işten çıkardım. Şu an devam ediyor.
    Ne yapayım bu parayı diye sorunca, her şeyi bana sormayın siz daha biliyorsunuz dedim. Dayanamayıp altın 410,oo olursa al dedim.
    Ki almış.Şimdi her şeyi işverenden beklemeyin.
    Biraz önce biri arıyor, hala AGİ peşinde maaş 4500 olur mu diye soruyor ,diğeri asgari üzerine +350 alıyordum,4500+350 alırmıyım diyor. Kasmayın kendinizi, kral size seçim vaadi dağıttı ,kendinizi kapıda bulursunuz dedim.
    Her kes iş verene yükleniyor,ben ne bok yiyeceğim haberim yok. Kabahatim iş veren olup vergi ödemek mi?

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Dikkatimi çeken bir husus.
    Her sene büyük, küçük demeden marketler yıl başı sepeti hazırlardı.
    Şimdi fiyatlar saatlik olduğundan daha öyle bir uygulama görmedim. Metro dahil bırak sepeti broşür yok.
    Ramazan paketi de hayal olur artık.
    Sepette alkol yasak olduğundan, marketler zaten yılbaşı sepetlerinden soğumuştu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Doğru anlıyorsunuz. Bizde işler günlük yürüdüğünden, aynen PC işlerinde nasıl yama program güncellemesi yapılıyorsa düzetlmeler gelecektir. Örneğin asgari ücret kadarı muaf tututulur üstü vergilenir. Yoksa çıkmaz sokak.
    Yazmamım sebebi burayı okuyan cücük beyinli ,liyakat sahibi olmayan, partizanlıkla bir yere gelen, kendilerini bir halt sananlara yol göstermek için .
    Rahmetli babam 6. basamak BAĞ-GUR emeklisiydi, ben ise 14. basamaktan emekli oldum.

Babamdan epey fazla maaş alırken, seyyanen zamlarla aramızda hemen hemen fark kalmamıştı.

Kısacası, düzeltme falan olmaz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    hatırladığım kadarı ile bu kadar yüksek bir günl,k kapanış görmedim..

noel tatili, arkasından yılbaşı geliyor..VİOP VADE SONU yaklaşıyor..

MERAK EDİYORUM..3 KASIMDAN BERİ SOLUKSUZ YÜKSELEN ENDEKS DÜŞMEYE BAŞLARSA NELER OLACAK

Degisime hazir olmak gerekiyor. Dolari oraya cekenin bir plani var. Istanbul secimlerinde milletin rizki ile oynayarak sonuc alinacagini gordu. Hukumet degisince dolarlari bosaltip gelen hukumete guvenoyu vermis olacak. Siyasi degisim hukumete guvenmeyen zenginleri/fonlari da geri getirecegi icin dolar bazli suruenn hisselere de talep artacak. Adam her taraftan kazanacak. Gunu kurtarma derdinde olan sark kurnazinin aksine, buna long oynamak, akilli olmak deniyor.

Sayfa 442/1002 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •