Sayfa 960/1002 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Bu asgari ucret artisi hic iyi olmadi hic

2.  Alıntı Originally Posted by vagus Yazıyı Oku
    iş bankası yabancı fonlar 1 gün geriden(işlrm yaptığı borsa) ama bugunun kur farkıyla hesaplanıyor

yarın eksi yapabilir %2 nin üzerinde kur farkı olmaz ise

redmi note 8 pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen... Kuru 15.30, yabancı borsayı 17.30 alıyor, yani yarın eksi yada başabaş, alım fırsatımı yarın ki dolar kuruyla bakmak lazım

3. Nasdag yumruk yiyip yiyip tekrar doğrulan boksör gibi oldu, umarım son yumruğu yiyip nakavt olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bu Gpg her gün eksi yazıyor ,zaar çıksın hemen çıkacağım. Ben fon mantığını anlamadım Avrupa borsalarına yatırım yapıyoruz diyor. Hem borsalar hem Euro coşuyor fon yine eksi.
    1-çünkü kur riskini hedge ediyor.Yani dolar kısada.Endeksler kadar çıkıp iniyor.

2-Yarın da eksi ama aslında fon %4 artıdaymış.Temettüler falan pazartesi hesaba geçecek.Tcmb kurun-VIOP kuru dengelenince agerçek değerine gelecek.

3-Bu fonun belli bir stratejisi falan yok, tamamen yöneticini kararına bağlısın, sürekli aktivite var fonda.Aktivite de çoğunlukla doğru falan çıkmıyor.Çıksa bile yaşadığın çile zarar.

5. Fon yönetim ücreti, stopaj, mkk giderleri derken fon fon içinde fon portföy danışmanlığı içinde. Girişimci arkadaşlara başarılar....

Girişimci arkadaşlar bunlar.

https://www.linkedin.com/in/ege-erte...=org-employees

https://www.linkedin.com/in/hilmi-ka...=org-employees
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu asgari ucret artisi hic iyi olmadi hic
    dikkat taslanmayasin başkan, talep enflasyonuna sebep olacak, enflasyonu bi tur daha azdiracak filan deseydin keşke

Merak ettigim , nasdag dusmeye Ve bizim doviz artmaya devam edecekse ,bist yinede artmaya devam edermi ?

Sayfa 960/1002 İlkİlk ... 460860910950958959960961962970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •