Sayfa 683/1004 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    tuncer hoca da 10,5 dan sonra dalga saymayı bırakmış

ağam adamlar dalga geçiyor hangi birini sayacaksın
    Taşı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Kuşlu sitede taner genek bu sitenin eski müdavinlerinden dolara neden müdahale edilmiyor diye yazısı var dı sonradan sildi ne hikmetse bende altına yazdım
    hocam yakın zaman da 3-4 defa müdahale edildi merkezin cebinden her defasında bir milyar dolar çıkmış sa ve fiat bir öncekinden daha da yukarıya çıkmışsa müdahale bir işe yaramadığını ortaya çıkmış olmaz mı?

belki bilmeyen ler olur biride benim yazıma istinaden açıklama yapmış ben bilmiyordum ne kadar doğru sizlerle paylaşayım

dolara bir önceki müdahale ne için yapılmış bakın ...
    Müdahale, doların seviyesini düşürmekten ziyade ödemeler dengesi krizine girilmesini önlemek için yapıldı. O günlerde piyasada satıcı yoktu. İhtiyacı karşılamak için MB piyasaya satıcı olarak girdi.

Benzine dun gelen 56 kuruşluk zam sonrası bugünde 69 kuruş zam bekleniyor , ayrıca motorine de 1 lira 13 kuruş zam bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bugün birşeyler olacak gibi, bu böyle devam edemez...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. 2 aydır pompayı hızlandırarak devam ediyor... bugünün anlam ve önemi ne ?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Benzine dun gelen 56 kuruşluk zam sonrası bugünde 69 kuruş zam bekleniyor , ayrıca motorine de 1 lira 13 kuruş zam bekleniyor
    Bunlar zam değildir.!!
    Levent kırcanın değişi gibi.!!
    Zamcık.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    fiyat cetveline uygun olmaya çalışılıyor, sorun olmaması gerek..
    Sorun yok...koyan koyana...ha az koymuşlar...ha çok koymuşlar..ha sokup çıkarmışlar, ha hiç çıkarmadan ikinci tura kalkmışlar, fışkırtmalı....3 film birden devamlı...ter kokusu...macera filmi diye girdik belki araya kısa parça atarlar diye, makinist full Alman mikici çıktı...

Topiği komple bi yıkamak lazım...

8. Gözlem;

Geçmiş gözlemlerime göre en düşük Bağkur primi; Ş80-120 arası, ortalama Ş100 seviyesindeydi!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 683/1004 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •