Kuşlu sitede taner genek bu sitenin eski müdavinlerinden dolara neden müdahale edilmiyor diye yazısı var dı sonradan sildi ne hikmetse bende altına yazdım
hocam yakın zaman da 3-4 defa müdahale edildi merkezin cebinden her defasında bir milyar dolar çıkmış sa ve fiat bir öncekinden daha da yukarıya çıkmışsa müdahale bir işe yaramadığını ortaya çıkmış olmaz mı?
belki bilmeyen ler olur biride benim yazıma istinaden açıklama yapmış ben bilmiyordum ne kadar doğru sizlerle paylaşayım
dolara bir önceki müdahale ne için yapılmış bakın ...
Müdahale, doların seviyesini düşürmekten ziyade ödemeler dengesi krizine girilmesini önlemek için yapıldı. O günlerde piyasada satıcı yoktu. İhtiyacı karşılamak için MB piyasaya satıcı olarak girdi.
Benzine dun gelen 56 kuruşluk zam sonrası bugünde 69 kuruş zam bekleniyor , ayrıca motorine de 1 lira 13 kuruş zam bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugün birşeyler olacak gibi, bu böyle devam edemez...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
2 aydır pompayı hızlandırarak devam ediyor... bugünün anlam ve önemi ne ?![]()
Sorun yok...koyan koyana...ha az koymuşlar...ha çok koymuşlar..ha sokup çıkarmışlar, ha hiç çıkarmadan ikinci tura kalkmışlar, fışkırtmalı....3 film birden devamlı...ter kokusu...macera filmi diye girdik belki araya kısa parça atarlar diye, makinist full Alman mikici çıktı...
Topiği komple bi yıkamak lazım...![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri