Sayfa 171/1019 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Dudu ağabey.!!
    Nerdesin.!???
    Trafoya kedi mi girdi???
    Bir kere olsa anlarım.!!
    2 defa girmiş.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Buradayim iyiyim..
    Ahtapotta kampanya varmis onu stokluyorum...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    forekse kedi girdi galba....sabah fiyatları....

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sn kafkaf ben şimdi denemelik 200 lot Garan aldım 11.23 ten MT 2 kontrat 13.44 ten de sattım dedi 31.12 de ..şimdi 31.12 de garanin fiyatının önemi var mı yahut zarar etme olasiligim .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Öncelikle, bu tip işlem yapmıyorum. Bunu belirtmem lazım. Peki neden ? Borsa ve vadeli işlemlerle ilgili okuduğum yabancı yayınlarda bu tip işlemlerde "kar marjının" "sınırlı" olduğunu ve şelale tarzı düşüşlerde zararla pozisyon kapatma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum. Bu nedenle hiç uğraşmadım.

İşin içine Viop girdiğinde "garanti getiri" yazılmasını aklım almıyor. Twitter da işlemlerini yazan deneyimli traderlar da viop ta bu tip işlemlerde zarar edebildiklerini söylüyorlar (canlı yayında bizzat kulaklarımla duydum).

Sizden ricam şu olabilir; önümüzdeki 2 farklı vade de ve en az 3 hisse de "cüzi miktarlar ile" bu tip işlemler hakkında söylenilenleri ekstre koyarak bize göstermeniz, yani getirinin garanti olduğunu ispat etmeniz. Şimdiden teşekkür:-)

Selamlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Şundan olabilir mi ? Ben 13.44 ten verdim ..vade sonu 14 oldu misal (benim umrumda olmaz ama borsacı bu işlerle uğraşan adam üzülür ..) ya der zaten elimde hisse var gittik 13.44 ten verdik der..asil bizim şu kisiyi bulmamız lazim spotta 13.23 olan bir kağıdı kim alıyor 31.12 de 13.44 ten Bence onu alan daha riskli belki o tarihte 12 olacak ..neyse sonucu söylerim [emoji3][emoji3]
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Öncelikle, bu tip işlem yapmıyorum. Bunu belirtmem lazım. Peki neden ? Borsa ve vadeli işlemlerle ilgili okuduğum yabancı yayınlarda bu tip işlemlerde "kar marjının" "sınırlı" olduğunu ve şelale tarzı düşüşlerde zararla pozisyon kapatma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum. Bu nedenle hiç uğraşmadım.

İşin içine Viop girdiğinde "garanti getiri" yazılmasını aklım almıyor. Twitter da işlemlerini yazan deneyimli traderlar da viop ta bu tip işlemlerde zarar edebildiklerini söylüyorlar (canlı yayında bizzat kulaklarımla duydum).

Sizden ricam şu olabilir; önümüzdeki 2 farklı vade de ve en az 3 hisse de "cüzi miktarlar ile" bu tip işlemler hakkında söylenilenleri ekstre koyarak bize göstermeniz, yani getirinin garanti olduğunu ispat etmeniz. Şimdiden teşekkür:-)

Selamlar...

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku

Selamlar...
    Bizzat 507 sıfır riskli demiş. Bu arada viopta kaldıraçı teminat miktarını ayarlayarak belirleyebilirsiniz.

https://twitter.com/e507/status/1470...556377601?s=21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    foreks kafayı yedi....
    Hangi Forex.???
    Törkisch Forex de mi var.???
    Çakma olanı mı???
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Forex dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Şundan olabilir mi ? Ben 13.44 ten verdim ..vade sonu 14 oldu misal (benim umrumda olmaz ama borsacı bu işlerle uğraşan adam üzülür ..) ya der zaten elimde hisse var gittik 13.44 ten verdik der..asil bizim şu kisiyi bulmamız lazim spotta 13.23 olan bir kağıdı kim alıyor 31.12 de 13.44 ten Bence onu alan daha riskli belki o tarihte 12 olacak ..neyse sonucu söylerim [emoji3][emoji3]

Ben bugün Ereğli tahtasında viopta satıp spotta aldım ..gün sonu kara geçince dayanamayıp sattım.. Ereğli viop taban oldu..beklesem %40 senelik faize denk geliyordu.al sat ruhumuza işlemiş , ,)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekom'un yüzde 55 hissesini satın almak amacıyla L YY Telekomünikasyon A.Ş. ile görüşmelere başladığını duyurdu
    Zamanlama manidar.!!
    Trafoya kediler girince.!!
    Hemde 2 kez.!!!!
    Korkunun ecele faydası yok.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 171/1019 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •