forekse kedi girdi galba....sabah fiyatları....
Öncelikle, bu tip işlem yapmıyorum. Bunu belirtmem lazım. Peki neden ? Borsa ve vadeli işlemlerle ilgili okuduğum yabancı yayınlarda bu tip işlemlerde "kar marjının" "sınırlı" olduğunu ve şelale tarzı düşüşlerde zararla pozisyon kapatma ihtimalinin yüksek olduğunu okudum. Bu nedenle hiç uğraşmadım.
İşin içine Viop girdiğinde "garanti getiri" yazılmasını aklım almıyor. Twitter da işlemlerini yazan deneyimli traderlar da viop ta bu tip işlemlerde zarar edebildiklerini söylüyorlar (canlı yayında bizzat kulaklarımla duydum).
Sizden ricam şu olabilir; önümüzdeki 2 farklı vade de ve en az 3 hisse de "cüzi miktarlar ile" bu tip işlemler hakkında söylenilenleri ekstre koyarak bize göstermeniz, yani getirinin garanti olduğunu ispat etmeniz. Şimdiden teşekkür:-)
Selamlar...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Şundan olabilir mi ? Ben 13.44 ten verdim ..vade sonu 14 oldu misal (benim umrumda olmaz ama borsacı bu işlerle uğraşan adam üzülür ..) ya der zaten elimde hisse var gittik 13.44 ten verdik der..asil bizim şu kisiyi bulmamız lazim spotta 13.23 olan bir kağıdı kim alıyor 31.12 de 13.44 ten Bence onu alan daha riskli belki o tarihte 12 olacak ..neyse sonucu söylerim [emoji3][emoji3]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizzat 507 sıfır riskli demiş. Bu arada viopta kaldıraçı teminat miktarını ayarlayarak belirleyebilirsiniz.
https://twitter.com/e507/status/1470...556377601?s=21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bugün Ereğli tahtasında viopta satıp spotta aldım ..gün sonu kara geçince dayanamayıp sattım.. Ereğli viop taban oldu..beklesem %40 senelik faize denk geliyordu.al sat ruhumuza işlemiş , ,)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
Türkiye Varlık Fonu, Türk Telekom'un yüzde 55 hissesini satın almak amacıyla L YY Telekomünikasyon A.Ş. ile görüşmelere başladığını duyurdu
Zamanlama manidar.!!
Trafoya kediler girince.!!
Hemde 2 kez.!!!!
Korkunun ecele faydası yok.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri