Sayfa 195/1019 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Dün çocuğumun doğumgünü diye şehirdeki en iyi pastaneye gittik pasta almaya, ayrıca kafe olarak da hizmet veriyor üç katlı binası var. Pastayı aldıktan sonra oturup birer tatlı yiyelim çay içelim dedik. Mekan güzel, lüks, yiyecekler de kalite ve lezzetli. Menü geldi fiyatlar da muhteşem. Neyse yedik içtik.
    Burda ağlayıp sızlıyoruz da üç katlı bina ağzına kadar insan dolu zor masa bulduk, otoparkı dolu zor yer bulduk.
    Şaşırmaya gerek yok, demin yazdığım şekilde her zaman alım gücünü koruyan ve buraları dolduracak alışveriş yapacak kesim olacaktır. Toplumun genelinde alım gücü düştü bu kesin, avmler kafeler dolu vb. resmin bir bölümünü yansıtıyor sadece.
    Göçmenlerle birlikte 95 milyonluk bir ülkeyiz olacak o kadar. Ne diyorlardı vergileri tabana yayacağız aynı şekilde refahı da tavana yaydılar.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    ticaret yapmayan vatandaş için bahsettim ,market ler doviz ile mal satarmı
    Dövizle kiralara bir kararnameyle yasak getirdiler biliyorsunuzdur. AVMlerde dövizle kira çok vardı hepsi kanunen TL'ye dönmek zorunda kaldı.
    Yine bir kararname çıkar, marketlerde dövizle alım satım yasaktır TL ile yapılacaktır diye, oldu bitti.
    Kağıt üstünde böyle de karaborsa olur yan yollar bulunur bizim millet yasakları eğip bükmeyi sever.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Dün çocuğumun doğumgünü diye şehirdeki en iyi pastaneye gittik pasta almaya, ayrıca kafe olarak da hizmet veriyor üç katlı binası var. Pastayı aldıktan sonra oturup birer tatlı yiyelim çay içelim dedik. Mekan güzel, lüks, yiyecekler de kalite ve lezzetli. Menü geldi fiyatlar da muhteşem. Neyse yedik içtik.
    Burda ağlayıp sızlıyoruz da üç katlı bina ağzına kadar insan dolu zor masa bulduk, otoparkı dolu zor yer bulduk.
    Şaşırmaya gerek yok, demin yazdığım şekilde her zaman alım gücünü koruyan ve buraları dolduracak alışveriş yapacak kesim olacaktır. Toplumun genelinde alım gücü düştü bu kesin, avmler kafeler dolu vb. resmin bir bölümünü yansıtıyor sadece.
    Para fiskiriyeaaaaah yani

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Gecenlerde BIM de 30 liraya A4 gelmisti oysa

Burada genelde gıda ürünlerine yapılan zamlar paylaşılıyor, aranızda kağıtla işi olan (büro personeli vb.) var mı bilmiyorum ama bir paket 500'lük a4 kağıt kaç lira olmuş haberiniz var mı? internette 80-90 lira aralığında. Fotokopi, kitap, defter vb. herşeye binecektir bu zam.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bonda da gelir vergisi verir hale geldiniz mi dostum..
    4000 usd yillik faiz gelirde sanirim bu hale geliniyor artik...

Zamanında eşime devlet destekli konut hesabı açmıştık üç yıl vadeli. 1.5 yıl sonra ani bir kararla birikmiş faizini yakıp bozmuştuk ve dolara çevirip eurobond almıştık. Hiç pişman olmadık.

6.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Nerde köfte ben oradayım.!!
    AB ülkerinde.!!
    Yaşar erdinç en iyi arkadaşımdı.!!

Birmingham üniversitesinden tanışırız.!!
    Orda lisans eğitimi yaparken.!!
    Ona çok yardımcı olmuştum.!!
    Rahmetli oldu.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Bosporos agabey mesaj kutun dolmuş siler misin

Dostum o saatler elektrik kesintisi degil de
    elektrik verilme saatleri olabilir
    Bulgaristan dan elektrik alirdik hey gidi hey

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1980 oncesinden aklimda kalan bir baska sey.
    Enerji sikintisi nedeni ile her gun belli saatler arasi elektrigi kesiyorlardi.
    Bu onceden aciklanirdi.
    ,

Alıntı Originally Posted by Aero123 Yazıyı Oku
    Bosporos agabey mesaj kutun dolmuş siler misin
    Ok agabey
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 195/1019 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •