Sayfa 290/804 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 6425 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Legolasin dedigi 1 dolara yolculuga ciktik , hic Ama hic inanmazdim Ama gercek olacak bu gidisle

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    2+2 = 4 mü yoksam 3 mü henüz belli değil. TÜSİAD ve YAVRULARI(TOBB) 3 derken, aslan-kaplan MÜSİAD 4 demektedir....Halbuki 5 eder....
    O değilde viopta para oynatanların ırzına geçtiler hadi ben zaten gömmüştüm düşer çıkar da kaldıraç yapanların ocağı söndü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Aylık geliri 20bin lirayı bulanlar Halk ekmekden ekmek alır olmuş Şehzade17 ortagım. AKIL, VİCDAN, DÜRÜSTLÜK aranır olmuş, HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR....

4. Benim hesaba göre dolar yarın sabahı 14.40 olarak karşılayacak bakalım tutacak mı borsa bunun habercisi bence

5.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Aylık geliri 20bin lirayı bulanlar Halk ekmekden ekmek alır olmuş Şehzade17 ortagım. AKIL, VİCDAN, DÜRÜSTLÜK aranır olmuş, HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR....
    Aga tek anlamadığım nokta nedir biliyor musun eğer gerçekten arka planda bir planları yoksa nasıl bir akıl tutulmasıdır dünya tarihine geçeriz yeminle ama yine de içimden bir ses 20 sene ülke yöneten adam bu kadar saf olamaz ve kesinlikle bir planı var diyor seven vardır sevmeyen vardır ama salak olduğunu iddia eden görmedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Benim hesaba göre dolar yarın sabahı 14.40 olarak karşılayacak bakalım tutacak mı borsa bunun habercisi bence
    Ben çaktım durumu, bugün memura, emekliye %50 zam verecekler, memur-emekli maaştan artan pereyle önce dolar alıp sonra bozduracak. Dıj güçler hapı yuttunuz **. emekli-memur geliyor....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Aga tek anlamadığım nokta nedir biliyor musun eğer gerçekten arka planda bir planları yoksa nasıl bir akıl tutulmasıdır dünya tarihine geçeriz yeminle ama yine de içimden bir ses 20 sene ülke yöneten adam bu kadar saf olamaz ve kesinlikle bir planı var diyor seven vardır sevmeyen vardır ama salak olduğunu iddia eden görmedim
    Konyada bakkalı soyan hırsızlar, barnak-ayak izimiz kalmıştır, hapı yutmayalım diye dönüp soydukları bakkalı ateşe vermiş....

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Ben çaktım durumu, bugün memura, emekliye %50 zam verecekler, memur-emekli maaştan artan pereyle önce dolar alıp sonra bozduracak. Dıj güçler hapı yuttunuz **. emekli-memur geliyor....
    😂😂Devlet önce doldurdu milleti memuriyete şimdi maaşlarını düşürüyor en büyük tahtacı devlet

Sayfa 290/804 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •