Durum tırttt Yarın cümbüş var
Durum tırttt Yarın cümbüş var
BDDK: Görsel ve basılı yayın organları ile sosyal medya hesapları üzerinden kur hareketlerindeki olumlu seyri manipüle etmeye yönelik girişimlerde bulunan kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kurumlar vergisi 1 puan duşuruluyor ve temettu de stopaj yuzde 10 a duşuyor bunlar olumlu gelişmeler ama bence yarın yine karışık bir gun olacak PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yo iyi oldu bence bu düşüş,o neydi ya her gün dolar artsın nereye kadar,bir yerde durması lazımdı neticede di mi.İyi oldu iyi oldu.Bu arada topikte ileri geri yazan bir sürü adam var,ayağınızı denk alın arkadaşlar nedir yani,para bir yere kadar.Vatan elden gidiyor ekonomi batacak siz üç kuruş dolarınız artsın diye bir ton laf ,bırakın bunları.Benim de saçma sapan yazılarım oldu kaale almayın, o ilk şokun etkisi ile yazılmış şeyler elbet .O değil de yılbaşı kar olurmu ki ona göre program yapacağım da))))))))))
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Dolar kurunun zaten çok abarttığı burada defalarca ifade edildi. Hatta USDARS grafiği verdim bugün, karşılaştırınca yüzdesel artışı bu normal değil dedim.
Benim anladığım hani 6.90 dibinden hesaplıyoruz ya, 7 deyin ona, bunlar %100 bir devalüasyon öngörmüşler.
Devalüasyon, tabi sonrası alınan tedbirlerle, geçici bir ferahlamaya dönüşür, bu maksatla yapılır, düdüklü tencerenin havasını almak gibi...
Tabi dalgalı kurda, devalüasyon nasıl yapılır ilk kez test ettik, 2018 de hem rezerv satıldı hem faiz arttırıldı. Şimdi faiz arttırılmadan bu devalüasyon nasıl durdurulacaktı..
Şekil-A da görüldüğü gibi...
Peki arkasından ne gelmeli, bi paket...Ama hala uzun vadeli krediler düşmedi, önce onlar düşürülecek, nasıl, bilmiyorum..
Hülasa...bir yatay dönem bekliyor bizi...sonrasında şu mevzunun detayları...
Neyse...BDDK çok sert açıklama yapmış. bir süreliğine muhabbete ara vermek lazım...MB müdahale ettiğinde piyasaya milyar milyar, olduğu gibi karşılayanlar belli...onlara bir şey olmaz, olan bizim gibi emekli muhabbetine takılanlara olur..
Enseyi karartmayalım...kaçenzi..
MB nin Askeri Hıdır, Yaşasın Mevduat Faizi, repo, fon neyim...![]()
Yer İmleri