Originally Posted by dell14 bist cıktıgı seviyenin %10-15 seviyesine bile gelebilir .Burdan cıkan para nereye gider oda bir muamma.ytd şu an çıktığı seviyenin %26 altında zaten. 2400-1900
Originally Posted by memorex sadece yabancılar satar diye bir şey yok ki.İhracatçı şirketlere fazla yüklenip şişirdiler şimdi sönecek haliyle. Ustadim izleyelim Umarim siz yanilirsiniz yoksa dolardan dolayi kanadi kirilan fonlarin Yerli fon kanadi da kirilmis olur Fon isi cope doner
Originally Posted by friendly_1980 şu an çıktığı seviyenin %26 altında zaten. 2400-1900 Bu ky neyden kazanacak Dolar isini bitirdiler Hisse isi de biterse nerden kazanacak Belki de amaclari betona yoneltmektir olabilir mi?
Originally Posted by Webster Ustadim izleyelim Umarim siz yanilirsiniz yoksa dolardan dolayi kanadi kirilan fonlarin Yerli fon kanadi da kirilmis olur Fon isi cope doner viop30 -10 yaptı yerinden kıpırdamıyor bist30 da ayak uyduracak mecburen
Unlu bir webster atasozu der ki Zarar cok kalinsa Ekrani kapatacaksin Yoksa algiya kapilip kafa kesersin! Satmadigin surece ne kardasindir ne de zararda! Yigido bunu not al Sevdim bunu
Originally Posted by memorex viop30 -10 yaptı yerinden kıpırdamıyor bist30 da ayak uyduracak mecburen Ustadim bu gozler tabanin bozulmasiyla tavana gidilmesini cooook gordu Umutluyum ben Ha insanim yanilabilirim Ekonomist degilim
kvba fonlar bugün iyi getirir mi..
soruya cevap alamadım bende
Forum Rules
Yer İmleri