Sayfa 8/987 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Demiş ki vade sonu kur %20 arttı diyelim elde ettiğin faize %20 ekleyip veriyorlarmış. Şeklinde bankadan geldim demiş ama ben inanmadım bu kadar yanlış anlamış olamayız. Bu sistem yeni ekonomik paketin bel kemiği.
    öyle bir durum yok hocam..vade sonunda anaparaya göre kur farkı, faizden yüksekse, kur farkı işletilecek..faiz olmayacak..

ancak şöyle bir durum var; vadeden önce hesap kapamalarda hesap açılış tarihi ve erken kapama tarihindeki döviz kurundan, düşük olan üzerinden mevduat bakiyesi güncellenecek.. yani ola ki erken kapatırsanız anaparanız eriyor.

sanırım caydırıcı olsun diye böyle yapmışlar ..erken kredi kapama hikayesi gibi bir bakıma
    ytd..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
    Reha abimin açtığı başlık hayırlı olur. Dua etmeye gerek yok .

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    benim öğrendiğim kadarıyla % 14 faiz var.. kur farkı % 14 ün üstündeyse direk kur farkını veriyor..
    faiz + kur farkı yok...
    Avarel bile anlamıştır artık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim anladığım, kur aynı kalır veya az yükselirse kalan fark kadar fayiz alıyorsun, kur uçarsa götünü kaşıyıp çıkıyorsun bu işten.
    Faiz yok , nas var , faiz demeyelim biz ona Fiyat farkı diyelim .

5. Bende öyle biliyorum ekşide bankadan geldiğini iddia eden biri böyle yazmıştı.

İş Bankası Gm si vadeden önce çıkınca düşük kur uygulanacak konusu değişebilir dedi.
    İş Bankası çok ciddi inanmış bu işe ve ciddi destek verecek sanırım. Sabaha hazırız vs dedi Gm.

Kur farkı + % 14 fayiz deseler, yarın bankalar mevduat kabul etmemeye başlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Bende öyle biliyorum ekşide bankadan geldiğini iddia eden biri böyle yazmıştı.

İş Bankası Gm si vadeden önce çıkınca düşük kur uygulanacak konusu değişebilir dedi.
    İş Bankası çok ciddi inanmış bu işe ve ciddi destek verecek sanırım. Sabaha hazırız vs dedi Gm.
    Destek vermeyebilecek delikanlı var mı ki ? Kan alırlar ....

8.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    benim öğrendiğim kadarıyla % 14 faiz var.. kur farkı % 14 ün üstündeyse direk kur farkını veriyor..
    faiz + kur farkı yok...
    beni de az once aradilar, calistigim kamu bankasindan

sabit %14 veriyorlar faizi 3-6-9-12 ay icin. ozel bankalar ne verir emin degilim, beklenebilir

zaten 3 aya %12 falan veriyorduk dediler, %14 den fazla olmayacak suan icin dediler

dolar yukselirse 10 tl den 10.000 dolarlik paraniz vardi vadeye koydunuz vade sonu dolar 11 ve 110.000 tl paraniz olacak, dolayisiyla kur faiz oranindan fazla arttigi icin 110.000 tl olacak vade sonunda hesabinizda

dolar 9 a dustu diyelim, bu durmda kesintisiz %14 faiz geliri alacaksiniz 103.528 tl olacak

bugunku saat 11.00 daki kuru da 13.27 gibi bir rakam dediler, tam emin degilim belki 5-10 kurus fark olabilir

vadesinden once kaparsaniz, anaparaniza kesinti var kurda dusus olmasi durumunda

Sayfa 8/987 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •