Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Ben biliyorum kendilerini...Bitlis liler... Sadece isim karşılığında koskoca devlet üniversitesi fakülteleri ile Bitlis e inşaa ettirdiler. Ambalaj sektörü, enerji bir sürü şirketleri var. Çıkış noktaları Eros çamaşırları...
     Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Paylaşımcı olmak lazım,şirketler öncelikle kendi çalışanlarını ortak etmeli ki çalışan kendini bu kurumun paydaşı olduğunu hissetmeli.

Bazı patronlarda çok göz önünde bulunmak istiyorlar,spor kluplerinde yönetici oluyorlar.
    Mesela EREN Holdingin sahibini ülkemizde çok kimse bilmez,tanımaz,adam ile aynı mekanda yemek yersin kim olduğunu bilmezsin.
    Öz sermaye olarak Koç ailesi kadar varlıklı aile.Bu aileye benzer çok zengin var ülkemizde.

https://www.ekonomist.com.tr/soylesi...-oteledik.html
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Boşver in yav..
    Anlatamazsınız..
    Teknik kuraldır ..
    Tl bazlı Zirve geçilince dolar bazlı bakılır..
    Bende şu iddiam da ısrar ediyorum..
    Endekslere net şekilde eur/usd bakılmalı ttendleri daha okunur..
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bi de laf sokuyorlar abi, bu tarihi unutma, dolar bazlı bakılmaz diyene çat çat göstereceğim ileride. Bakılmaz olur mu abi ereğli ye tüpraş a ne cinsinden bakacaksın TL diye bişey mi var bunların değerlemesinde?

Bundan sonrası için bankalara olumluyum. Kısa vadede değil ama uzunda bence bankalar çok avantajlı olabilirler tabi yönetim tekrar saçmalamaz ise :D
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şu an vadelide kaldıraç 7 nin de altına düştü sanırım...2.700 tl ye 2 lik poz açıyon...

4. Eregliyi tabana veriyor. Arkasi corqp sokugu gibi gelir

vadeli dolar, spotun altında. teorikle spot eşitlendi sayılır zaten 10 gün var. -2% fark var. a. mktiler tüm dengelerin

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    internetten bakıyorum marketlere hiçbiri indirim yapmamış...oysa dolar artarken her gün istisnasız bindirim yapıyorlardı...evin yanındaki marketlerde her gün etiketler yenileniyordu dolar %30 düştü neredeyse tık yok marketlerde...yaparlar herhalde birkaç güne kadar...
    market fiyat artışları bir çok kümülatif olayın sonucu.. ki dolar da zaten iki-üç hafta önceki yerinde..

iki üç hafta önce zaten olan olmuştu zamlar anlamında, mesela köprü geçiş ücretine, benzine, elektriğe, asgari ücrete %50 mertebesinde zamlar yapılmış..vergiler artmış. doalrın kendisi artmış. dolayısıyla ciddi bir indirim beklemiyorum.. daha da artmazsa iyi
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. arkıdeşler bu viop yüzde eksi 5 felan gösteriyor borsa artı açıyor felan nedir bu durumlar bilen varsa açıklarsa memnun olurum ? Bu konuda cahi mi kaldık ne ???? teşekkürler.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8. anlığa yakın gecikmeli CDS görebildiğimiz bir yer bilen var mı?

Sayfa 278/1002 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •