Sayfa 247/614 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bu borsa indikce inecek hiç bosuna heveslenmeyin adamin umrunda degil atlayan oldukca kucaga alicak beklentilerin baslamasi 2 yili bulur onu artirdik buna basvurduk dediklerine bakmayin yatirim yapilacak yerin söķulmesi 1 yil yapilmasi 3 yil alır arsayi sormayin insaat ruhsatini almak 6 ay baslama süresi 2 yıl boyle boyle gider bu isler

2. Banka hisseleri mevduat girişi sebebiyle coşacak. Burda kalmakla tekrar hata ediyoruz

3. Bı fitch eksiksi bistin tabani hayirli olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Banka hisseleri mevduat girişi sebebiyle coşacak. Burda kalmakla tekrar hata ediyoruz
    Tebrikler, evet ama bu iş en cok bir tane banka hissesine yansıyacak bu da burada not olarak dursun. Ayrıca devlet bankalar üzerinden öyle bir yükü kaldırıyor ki bu yöntemle, düşünsenize yukardan bozulan dolar bankaları ne hale getirirdi. Ama polho konusunda ben size katılmıyorum bence sadece zamani var 2 yıl sonra çok farklı yerlerde görebiliriz polho yu
    Son düzenleme : temel analizci; 22-12-2021 saat: 15:26.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Tebrikler, evet ama bu iş en cok bir tane banka hissesine yansıyacak bu da burada not olarak dursun. Ayrıca devlet bankalar üzerinden öyle bir yükü kaldırıyor ki bu yöntemle, düşünsenize yukardan bozulan dolar bankaları ne hale getirirdi.
    Burasi pol sayfasi banka değil üstad zamaninda başka hisseden banane diyenler bugun bankalardan bahsediyo siz pole bakın bist taban oldu bu arada sayilir boşverin bankalari dimi .

6. 1740 ve 1680 destekler hisse senetlerinde yoğun bi sekilde satiş baskısi var blomberg sunar.

7. Sayın kartal ben arkadaşın yazısına istinaden yazdım hiç bir zaman burada bir şirket ismi yazmadım sektör konusu geçince yazdım. Ben burada bir şirket ismi geçmedim ama siz böyle yapmadınız isim verdiniz. Yada şunu alın bölün su sektörden alın da demedim. Ayrıca arkadaşı tebrik etme konum sektör konusu polho gitmeyecek hata edilme konusuna asla ama asla katılmıyorum 2 veya en geç 3 yıl sonra bambaşka yerlerde olacaktır. Herkes Sasa diyor ya işte buda sasanin 5 yıl önceki hali ise...

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın kartal ben arkadaşın yazısına istinaden yazdım hiç bir zaman burada bir şirket ismi yazmadım sektör konusu geçince yazdım. Ben burada bir şirket ismi geçmedim ama siz böyle yapmadınız isim verdiniz. Yada şunu alın bölün su sektörden alın da demedim. Ayrıca arkadaşı tebrik etme konum sektör konusu polho gitmeyecek hata edilme konusuna asla ama asla katılmıyorum 2 veya en geç 3 yıl sonra bambaşka yerlerde olacaktır. Herkes Sasa diyor ya işte buda sasanin 5 yıl önceki hali ise...
    Üstad sözüm size degil onlar biliyo bizi engelleyenler çok dedik zamaninda onlara görduler onlarda ne oldugunu 5 ayda kazanc 0 .

Sayfa 247/614 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •