Sayfa 248/614 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bakın sayın kartal bende hala aynı şeyi iddia ediyorum evet portföyü bölmek daha güzel bir şey ama; insanlar inandığı hisseye inandığı oran kadar böler yada bölmeli. Buraya %100 inanan %100 girer . %80 inanan %80 ini geri kalan %20 sini o oranda inandığı başka hisseye bağlar. Bizler onlara bu konuda bir şey demeyelim diyemeyelim.

2.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bakın sayın kartal bende hala aynı şeyi iddia ediyorum evet portföyü bölmek daha güzel bir şey ama; insanlar inandığı hisseye inandığı oran kadar böler yada bölmeli. Buraya %100 inanan %100 girer . %80 inanan %80 ini geri kalan %20 sini o oranda inandığı başka hisseye bağlar. Bizler onlara bu konuda bir şey demeyelim diyemeyelim.
    Gecti üstad artik ozamanlar bisey olmayacagini biliyodum imar çikmasi bile uzun surdü dedik sadece bi öneri ben hale tek hisseyle gitmem geçmis olsun diyelim elde var sıfır.

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Gecti üstad artik ozamanlar bisey olmayacagini biliyodum imar çikmasi bile uzun surdü dedik sadece bi öneri ben hale tek hisseyle gitmem geçmis olsun diyelim elde var sıfır.
    Sayın kartal, sizi anlayamıyorum. Basdan beri hem hisse veya tahtacisi hem patronu veya herseyi kötü diyorsunuz, hem hala buralardasiniz ve hala dert yanıyorsun. Yahu işde fırsat, eger inanmıyorsanız çıkın bu hisseden gidin hazır düşmüşken istediğiniz güvendiğiniz bir hisseyi alın, orda kazanin size göre bu hisse ne zaman gidecekse ki; 5 sene sonra diyorsunuz o zaman gelin burdan alın bir de burdan kazanin. Ama lütfen bu hissede her gün negatif enerji yaymayın. Ben kendi adıma burdayım ve hedefime kadar da burda olacağım. Kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Otorite Yazıyı Oku
    Sayın kartal, sizi anlayamıyorum. Basdan beri hem hisse veya tahtacisi hem patronu veya herseyi kötü diyorsunuz, hem hala buralardasiniz ve hala dert yanıyorsun. Yahu işde fırsat, eger inanmıyorsanız çıkın bu hisseden gidin hazır düşmüşken istediğiniz güvendiğiniz bir hisseyi alın, orda kazanin size göre bu hisse ne zaman gidecekse ki; 5 sene sonra diyorsunuz o zaman gelin burdan alın bir de burdan kazanin. Ama lütfen bu hissede her gün negatif enerji yaymayın. Ben kendi adıma burdayım ve hedefime kadar da burda olacağım. Kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
    Ben tek bu hirsizlari bekleyecek kadar zengin degilim alarko ve algyo gectim bugun poldede cerezlik biraktim söylemis olim sanada sende takip et hisseleri .

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın kartal ben arkadaşın yazısına istinaden yazdım hiç bir zaman burada bir şirket ismi yazmadım sektör konusu geçince yazdım. Ben burada bir şirket ismi geçmedim ama siz böyle yapmadınız isim verdiniz. Yada şunu alın bölün su sektörden alın da demedim. Ayrıca arkadaşı tebrik etme konum sektör konusu polho gitmeyecek hata edilme konusuna asla ama asla katılmıyorum 2 veya en geç 3 yıl sonra bambaşka yerlerde olacaktır. Herkes Sasa diyor ya işte buda sasanin 5 yıl önceki hali ise...
    Temel usta ciddiye almayın herkesi, gereksiz

6.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Bakın sayın kartal bende hala aynı şeyi iddia ediyorum evet portföyü bölmek daha güzel bir şey ama; insanlar inandığı hisseye inandığı oran kadar böler yada bölmeli. Buraya %100 inanan %100 girer . %80 inanan %80 ini geri kalan %20 sini o oranda inandığı başka hisseye bağlar. Bizler onlara bu konuda bir şey demeyelim diyemeyelim.
    Burada bizlerin bir şeye inanması çok önemli değil. Ne grafik ne teknik, mal ortada.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Temel usta ciddiye almayın herkesi, gereksiz
    Pol sana 2.70 den buyana ne verdi 5 ayda hadi bak işine sana ben ykb dedimde 2.36 di simdi bak bide dogru söyleyeni dokuz koyden kovarlar milleti kandirmayin burda

8.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Ben tek bu hirsizlari bekleyecek kadar zengin degilim alarko ve algyo gectim bugun poldede cerezlik biraktim söylemis olim sanada sende takip et hisseleri .
    Öncelikle hayırlı olsun bahsettigin hisselerde ben yıllarca işlem yaptım kafamdaki rakama gelince sattım ikiside güzel hisse ama hakettiği değerler bir türlü gelmiyorlar inşallah güzel kazançlar elde edersiniz
    Bende son iki gündür tüm portföyümü polho ya gömdüm çok riskli işlem yaptım ama uzun vadede bekleme zamanım var diye rahatim .
    Çok uzun yıllardır süre gelen bir yatay band var hissede yukarı kirildiginda agresif yukselisler yapabilir diye umut ediyorum daha önce bu tip hisseler yakalamıştım inşallah bundada benzer bir durum olur

Sayfa 248/614 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •