-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV
11,70
Kötek Derneği
Not: Görülen lüzum üzerine isim değişikliğine gidilmiştir.
[emoji23]
-
Bu ne ya acaba Kavalayı serbest bırakacaklar da birileri haberi aldı onlar mı satıyor yine ..
-
O değilde yakında mb doları alış yönünde müdahale etmesin piyasaya. Hani yüksek kur istiyorlardı ya. 18 den 14 den sattıklarınıda fazlasıyla yerine koymuş olurlar. Mis gibi kar.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ayhan53
ne kaçırdım
Oralet Osman rahatsız olmuş.
Önemli bir durum yok.
-
Amanın 135 tl den aldığımız 5lt yağ elimizde patlayacak,dolarda bu kadar düşüş olunca 70 tl ye iner haftaya diyorum ama bir gülme geliyor nedense....
-
Valla ben küstüm , topumu da alıp çıkıyorum .Kimle maç yaparlarsa yapsınlar , maç yapacakları adam da gelirken top getirsin. Topu patlatırlarsa da parasını kendileri ödesin, patlatmazlarsa da karşılıklı oynasınlar. Faizi de , garantisi de , mevduatı da onların olsun . Ben ötede pencereden izleyecem
-

Originally Posted by
Se_M
Bu ne ya acaba Kavalayı serbest bırakacaklar da birileri haberi aldı onlar mı satıyor yine ..
salarlarsa iyi olur 
turboda maksimum ineceği yer belli olsun
-

Originally Posted by
watcher46
Amanın 135 tl den aldığımız 5lt yağ elimizde patlayacak,dolarda bu kadar düşüş olunca 70 tl ye iner haftaya diyorum ama bir gülme geliyor nedense....

sanmam dün benzine ötv geldi
daha önce 2,50 ye aldığım pohaça 1 ay önce 3.50 olmuştu bugün 4 yapmışlar
acıbadem kurabiye diye bir şey vardı eskiden arada bir alırdım bugün gördüm 20 tl olmuş hayatta almam
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri