Sayfa 330/805 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by balikci2 Yazıyı Oku
    Sayın ortak

Omicron virüsünün hafif hasta ettiği gerçeği ve Pfizer in Hapı sonrası Amerikan borsaları tam tersi moral buldu, dün prim yaptı ve bugün de prim yapacak gibi

Tekfen bence

1) dolar kuru
    2) inşaat ın yeni proje konusunda geri kalmasından gol yiyor

Düşen kur İle şirketin 2021 kapanış karı da göreceli olarak ciddi oranda düşer sanırım

Yeniden değerleme yapsalar bile bunun net kara etkisi negatif, özsermaye büyüklüğüne etkisi pozitif olur anladığım kadarıyla

Seyretmeye devam ediyoruz acı acı [emoji30]
    Hayrolsun aga ben kendi adıma zaten hisseye dönüşümü yaptım burda da sattığımı da aldığımı da yazdım şirkete ve işlerine güvenim varki burdayım ama konu borsa olunca mevzu farklılaşıyor elbet oyun yapacaklardır yapsınlar günlükçü değiliz sonuçta bizimde yüzümüz gülür elbet

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622

3.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    mart sonu-nisan başı en kötü hisse başı 1 lira temettü varken ben maceraya girmem. Girene Allah kolaylık, bol kazanç versin....
    cemal üstadım teko her daim vazgeçilmezimiz biliyorsun..diğerleri trade.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Zeliha CAKIR
    @zelihacakir
    ·
    5d
    Dolara yatirmayip, hisse alanlarin aylardir ettigi zarari ve aradaki farki yatirim yapilan sirket patronlarinin odeyecegi duzenlemeyi aciklanmanizi bekliyoruz�� aciga satisi derhal yasaklayin!
    #xu100 #borsa #BorsaIstanbul
    @RTErdogan
    #spk #borsa #EREGL #petkm #TKFEN #isbir #SISE

AFERİM SAA GIZ......

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    cemal üstadım teko her daim vazgeçilmezimiz biliyorsun..diğerleri trade.
    Bilirim ortak, sende benim huyumu bilirsin, yeni yeni zirveler yapsın bi tradenin bubasını yapacam tekfende...

6.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ortaklar arasinda oncelik anlasmasi vardir , oyle ortaklik mi olur Allah askina . Baskalarina yedirir mi ANG gibi cakal kurdugu buyuttugu sirketi vardir ana ortaklar arasi anlasma. Evet foslayanin 25 Milyonuna taktim , 2 Milyon lot olsa da ona takacaktim . Onun olmesi karar alici sayisinin azalmasi bakimindan onemli . CFS ye Berkerler olsa sadece yapilma ihtimali olurdu belki ama 1-2 kaldigin zaman Hicbir karar alamiyorsun .
    Maxi ortak

Bence de ortaklık anlaşmasında “ first right of refusal” denen bu öncelik maddesi vardır. 3 kurucu ortağın sahip olduğu hisse tipi, halka açık hisse tipinden farklıdır ve muhtemelen farklı imtiyazları vardır

Foşlayan ablanın hisseleri diğer 2 ortaktan birisine geçerse, geri kalan ortaklar bütün konularda hemfikir olamazlarsa Holding parçalanır.

Holding parçalanırsa bıyıksız Pandorra ya inşaat şirketinin başına geçer ya da gübrenin.

Bunlar benim hayal mahsülüm olup, hiç bir yönlendirme amacı içermemektedir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://pbs.twimg.com/media/FHSJr3EW...jpg&name=small

Takaslar ilginçdi. bu da ilginç.

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Ben Info kullanıyorum yanlış bu rakamlar Tekfen şuan 8 milyon TL çıkış gösteriyor

Sayfa 330/805 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •