Sayfa 307/1019 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Fed ocak toplantısını pas geçebilir. Ytd.

Mart ve ya mayısta faiz artırır.

Dolayısı ile ocak ayı içinde Nisan sonu dolacak şekilde dem yaptırmak mantıklı olabilir.

Mayıs ayından sonra yaz aylarında döviz sabit kalır. Yaz aylarında dem mantıklı olmayabilir.

Ağustos sonu dem yapılırsa Eylül ekim aylarında döviz artış etkisi yakalanabilir .

Ytd.
    Güzel bir yaklaşım. Bu mevduat bana hitap etmiyor. ben eurobondu tercih ediyorum. Bir yakınım dolara dönmek yerine bunu tercih etmek istiyor. Ondan sordum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Seviyeye bakmadan dolara geçiyordu millet piyasada dolanan uçuk rakamlara gideceğine iyice inanmıştı öyle bir psikoloji oluşmuştu ki daha önce de yazdım apartman yöneticisi toplanan 200k aidatı gözünü kırpmadan dolara basma cesaretini gösterme noktasına gelmişti iş

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Seviyeye bakmadan dolara geçiyordu millet piyasada dolanan uçuk rakamlara gideceğine iyice inanmıştı öyle bir psikoloji oluşmuştu ki daha önce de yazdım apartman yöneticisi toplanan 200k aidatı gözünü kırpmadan dolara basma cesaretini gösterme noktasına gelmişti iş
    bizim apt. toplantısı ocak ayında ve yönetici de aynı düşüncede olduğundan görüşülecek maddelerden birisini de bu konu olarak belirlemiş herkes kur spekülatörü olacak bu gidişle

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Seviyeye bakmadan dolara geçiyordu millet piyasada dolanan uçuk rakamlara gideceğine iyice inanmıştı öyle bir psikoloji oluşmuştu ki daha önce de yazdım apartman yöneticisi toplanan 200k aidatı gözünü kırpmadan dolara basma cesaretini gösterme noktasına gelmişti iş
    Yöneticinin motivasyonu neymiş ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    evet evet....

şeyciler parasını ikiye katlarken, tl cilerin parası pul olmuştu....bi burdan zarar....

şey almayıp morali bozulan, tl ciler yüksekten girdi şeye...şey düşünce zararla bozdular....bi de burdan zarar....

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ben vade bozup girdim.. güzel para bıraktı.. en azından 2021 getiri ortalamasını yükselttik..
    ama pazartesi akşamı pc başına değil 10 dakika wc ye gitsem.. satamayacaktım..kabus olurdu benim için..
    daha kendime gelemezdim herhalde.. bize göre değil bu işler...

7.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Yöneticinin motivasyonu neymiş ?

Ekonomiyi yönetenlerin açıklamaları her seviyeden alanın para kazanması herkesin iştahını kabarttı tüketici kredisi çeken dolar aldı son günlerde kredi faizlerinde ki yüksek artışın sebebi de buydu uçurumdan şimdilik kurtarıldı ekonomi

Sayfa 307/1019 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •