Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
fiyat hareketlerinin haber akışıyla pek ilgisi yok.fiyatı belirleyen bademler yeterli malı alınca mal çakmak için yukarı sürerler artık.tasalanmayın 1,65 hisse başı kar oranıyla uzun süre 8 lirada tutamazlar.bu kar oranı en gebertilmiş halidir ttkomun.uzun süredir enflasyonu baskılamak için faturalara yeterli zam yapılmadı....sabredin...yarın öbürgün temettü , genel kurul , satış haberleri elbette gelecektir...malınızı kaptırmayın bademlere....
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
işte ttkomun içini boşaltma operasyonunun en büyük adımı.ttkom kazanacak parayı bu şirkete aktaracak ve oradan siyasi mahfilleremi gidecek yoksa şirkete mi kalacak. zaman gösterecek. iyiki hisselerimin yarısını çıkıp satmıştım.bunlarda tertip bitmez.adamlar şirketin içini boşaltmada dünyanın en kurnazları
Ayrıca aşağıya kopyaladığım son paragraf çok saçma değil mi? Bu haber 20 gün önce yatırımcıların yatırım kararını ve pay değerini etkileyebilecek nitelikte de, bugün değil mi yani? Ah bu liyakatsizlik yok mu, güzelim ülkemi ne hale getirdiler. Allah belanızı versin. [emoji35][emoji34][emoji35]
"Tüketici finansman şirketi kuruluşuna ilişkin kararın kamuya açıklanması, yatırımcıların yatırım kararını ve pay değerini etkileyebilecek nitelikte olması nedeniyle ertelenmiştir."
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme : Hayirsizhalim; 25-02-2022 saat: 00:25.
TTKOM: 8,50-8,51 TL %4 artıda.
Dün savaş sebebi ile taban yapıp 8,17 TL ile kapattıktan sonra, bugün %4 artarak bir miktar kayıplarını telafi etti.
Yönetim kurulunun toplanarak temettü kararını bir an önce vermesini bekliyoruz.
1 TL üzerindeki bir temettü haberi hisseyi tekrar 10 TL üzerine çıkarabilir.
“Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1005555
3-4 yatırımcı vardı onları da kör testereyle doğradılar, 2021 faaliyet raporunda mangalda kül bırakmıyorlar ama hisse senelerdir sürünüyor.
12'lerden 8'lere, tekrar oraya gitmesi için %50 yapması lazım, bu mehter takımı tahtacılarla nasıl olacak.
Temettü nerede kaldı, ne verecekseniz açıklayın artık.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri