Sayfa 321/1019 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Konuştum, tatilde olduğunu söyledi. Soranlara selamı var. Yakında tüm hızıyla tekardan otobanda.

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    tali yola girmiş karabatak....

2.  Alıntı Originally Posted by ativan Yazıyı Oku
    Kur Korumalı TL mevduat Hesabı nın internet bankacılıktan acılabilen herhangi bir banka var mı

sanki hepsi subeye gelin diyor.
    imza alıyorlar sözleşme için okudum falan yazıp . belki yarın öbürgün internetten digital sözleşme gibi bir şey olabilir .

bugün ben bir kısım bağladım ..dem ..ilk duygularımı söyleyeyim , böyle türk lirasına bağlıyorsun ama dolar almışsın rahatlığı var kura bakma gereği duymuyorsun .kur düşerse tl paranla daha fazla dolar alacakmış hissi oluyor.. kur yükselirse aradaki farkı verecek ekstra getiri .lakin allah devletimize zeval vermesin , ben çok kur farkı almıyım hazineye yük gelmesin .ve tez vakitte sıkılaştırma politikası uygulanarak ekonomi sırat köprüsünden geçip güçlensin.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    imza alıyorlar sözleşme için okudum falan yazıp . belki yarın öbürgün internetten digital sözleşme gibi bir şey olabilir .

bugün ben bir kısım bağladım ..dem ..ilk duygularımı söyleyeyim , böyle türk lirasına bağlıyorsun ama dolar almışsın rahatlığı var kura bakma gereği duymuyorsun .kur düşerse tl paranla daha fazla dolar alacakmış hissi oluyor.. kur yükselirse aradaki farkı verecek ekstra getiri .lakin allah devletimize zeval vermesin , ben çok kur farkı almıyım hazineye yük gelmesin .ve tez vakitte sıkılaştırma politikası uygulanarak ekonomi sırat köprüsünden geçip güçlensin.
    Hayırlı olsun bende haftaya düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Teorideki fark ilk gün dövizi bozdurabildiğiniz kur ile tcmb kuru ile
    son gün tcmb kuru ile tekrar dolar aldığınız kur farkı seviyesinde artı kambiyo vergisi diye biliyorum.
    Ama daha vade dönüşü olmadığı için net bir yorum yapmak doğru olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    90 gun ,arada kur zıpladı ve 1-2 gun orada kaldı ,sonra mudahale ile dustu ;doviz im likit olsa trade ederim.erkenm cıkıs ceza olacagından ve cıkamayacagımdan ;bu durumda 90. gunki seviyeye kalırım.

degerlendirmek kişiye kalmış

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    90 gun ,arada kur zıpladı ve 1-2 gun orada kaldı ,sonra mudahale ile dustu ;doviz im likit olsa trade ederim.erkenm cıkıs ceza olacagından ve cıkamayacagımdan ;bu durumda 90. gunki seviyeye kalırım.

degerlendirmek kişiye kalmış
    Ben eurobondayım, aile büyükleri dem’de bakalım 3 ay sonra ne olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Nebati: yeni programla 3 günde istikrarı sağladık.
    3 günde sağlanacak istikrar için kaç gün bekledik ?

en iyi yatırım likit olup ve en fazla kazanç saglayabilen yatırımdır.İng %20 gunluk oran ve diger bankaların da katılmasıyla dahada cıkarsa benim için en iyisi budur ,Anlık cıkan fırsatlar anında degerlendirilebilir ,illa dovız hisse degil; g.menkul , araba vs.

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku

Hangi bankadan bağladınız?

Sayfa 321/1019 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •