Sayfa 107/1002 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 849 - 856 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Şu anda dolar alış kuru 11.06, satış 11.07 Merkez bankasının bugün açıkladığı kur 11,72 Pazartesi kur ne olur bilinmez. Bankalarda kur makası bu kadar yüksekken nasıl sağlıklı kur düzeyi oluşur. Bu durumda yabancı fonlara nasıl yatırım yapabilirim. Böyle giderse bir aşağı bir yukarı kur hareketleri ile karşı karşıya kalacağız. Bu nedenle kur düzeyi belli bir istikrar kazanıncaya kadar yabancı fonlara veda ettim.

2. Döviz içerikli fonlara, bugün yasıyacak kur farkı +%2,42

3. Rpd de risk 3 az hisse var ama usd ile ilgili turevler var.
    Fon dususlerinin sebebi dolar
    Pff,harici tum fonlarda dolarla iliskili durumlar var
     Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Risk değeri 2.olan RPD -%9 zarar yazdı bu hafta. Gülsem mi ağlasam mı?
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    GM fiyatları çok şişik değil mi
    Et süt fiyatları ne kadar şişikse o da o kadar şişik..
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5. Sayın cerento bende risk 3 seviyesinde fonum var ve kâr gitti ana paradan da 30k gitti bende zordayım fakat ben sordum fon yöneticileri her ay fonun içindeki oranlarda değişiklik yaparak ağırlıklarını değiştiriyorlar. Zaten ordan zarar artıyor mesela dolar longsa yandın zarar büyür. İşte bütün mesele fon yöneticisi uyanık olup hemen şort yapacak fakat bankalardaki fon yoneticileri o kadar da kaliteli değil fon yöneticisi diye eski çalışan birinin ismini yazıyorlar ama asıl işi çömez personel yapıyor o zamanda zarar büyüyor. Onun için fonları her ay kontrol etmek lazım oranlar aynı mı diye. Ayrıca fonlarda herşey var hisse, döviz, bono, viop paçal ben fonda uzun vade veya en az 3,4 ay beklenmesi taraftarıyım saygılar.

6. Gece oldu sığ piyasada gene birileri dolar satıyor. 10,60 oldu.
    Sata sata elde avuçta birşey kalmayacak
    Kimlerse onlar.

7. Yot napıyor ya devlet tahvili var elinde deli gibi düşüyor böyle iş mi olur

İyi alıştı bunlar sığ piyasada oynamaya, gündüz yapsalar ya şu hareketi

Sayfa 107/1002 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •