mübarek gün hayırlı bir tavsiyede bulunun sürekli millete fuhşa içkiye kötü yollara teşvik etmeyin.
mübarek gün hayırlı bir tavsiyede bulunun sürekli millete fuhşa içkiye kötü yollara teşvik etmeyin.
[emoji23][emoji23][emoji23]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]
GT-N8005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nugyo grafiği paylaşmıştık 5.50 üzeri kalıcı olursa Çanak---kale formasyonu olur. Sabir ile taşıdık taşıyoruz
Dostlarım Endeks'in ŞAHI KCHOL Aşağıya doğru yöneldiği için ben ENDEKS in yukarıya zorlamasının feyk olacağını düşünmekteyim ne dersiniz?
Kapadım ekranı.Ruzgar esmıyor bugun.
Akıl,adama sermayedir.
bu tahtada kılıçlar inanılmaz derece vuruluyor galibi bu sefer pis yakaldılar kötü dövüyorlar ama bence bu tahtaları paylaşırken bence dikkatli olmanız lazım 5,55 ken palaştınız 5,14 gördü 1 dakika içerisinde stop şansı bile vermez burda birsürü ky okuyor yazdıklarınızı yinede paşa gönlünüz bilir herkese hayırlı bayramlar
ytd deli saçmasıdır
Nugyo 5 dakikalıkda ikili tepe yapti verdim, 5.25 den yine aldim, benim maliyetim 4,70 lerde!!!
Ben kimseye al sat demedim geçmişteki grafiği paylaştım, yazıyı yazdığımda zaten %12 artı idi, ordan alan almış ise cahilliğinden almıştır, 5.50 üzeri kalırsa demişim, herşey alirim vebal almam.
2010 senesindeki nugyo Rallisi'ni bilirmisiniz tam 1.5 yıl sürmüştü, gun icinde eksiden arti %10 lar görüyorduk ve ozaman seans durdurma yoktu, 3.50 maliyetli hisselerimi 24 den vermiştik
Al sat ile 34 falan gelmişti,
Nugyo kediyi bile Aslan yapti
Hey gidi mazi hey
Yer İmleri