Sayfa 213/987 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

iyi de 17 18 den hangi doları bozacaksınız siz zaten dolar bozup hesaba yatırmadınız mı,paranız hesapta zaten

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Demek ki neymiş her gün saat 11 de dolar almak lazım öğleden sonra da sat
    Fark etmez bu kur giren ve vadesi kapanan için ortak belirleniyor, yani düşükte açıklasa yüksekte açıklasa fark yok, yani düşük açıklasa girene faydası olacak bu sefer... amma zormuş be

Aralarda para bozmak yok,bir kere bağladı mı bozmaya kalkarsanız dolar falan yok ortada faiz de yok.

Alıntı Originally Posted by sezium Yazıyı Oku
    Fark etmez bu kur giren ve vadesi kapanan için ortak belirleniyor, yani düşükte açıklasa yüksekte açıklasa fark yok, yani düşük açıklasa girene faydası olacak bu sefer... amma zormuş be
    Ben günlük trade için dedim,her gün 11 de merkez dolara basmak zorunda.Ama eminim bankalara order gidecek tam o saatte dehşet makas uygulanır kurlarda.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    iyi de 17 18 den hangi doları bozacaksınız siz zaten dolar bozup hesaba yatırmadınız mı,paranız hesapta zaten
    Hayır o ilk vade tarihi gelmeden kur atağı olursa merkez vadeler gelmeden kuru düşürürse zarar yazmaza cevaptı, aksine busefer 1 milyar doları 17 den bozup vadeliye koyan kur düşüş riskini sıfırlamış oluyor.yani yine hazineye risk paslanıyor.

Saat 11 de serbest piyasadan doları al 3 de sat makaslar adam gibi olsa mis gibi iş.

Alıntı Originally Posted by sezium Yazıyı Oku
    Hayır o ilk vade tarihi gelmeden kur atağı olursa merkez vadeler gelmeden kuru düşürürse zarar yazmaza cevaptı, aksine busefer 1 milyar doları 17 den bozup vadeliye koyan kur düşüş riskini sıfırlamış oluyor.yani yine hazineye risk paslanıyor.
    Aynen öyle,orada açmaz var hazinenin eli kolu bağlı.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu iş tutarsa zımmen düşmeyen kuru hükümet yaratmış olacak.Zaten artık inandım ki her şey sanal ve oyun,bu oyunun kurgusu yanlış yapılıyor,çok acısını çekecekler.
    Vakitleri olsaydi cekeceklerdi.
    Yeni yonetim cekecek.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 213/987 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •