Sayfa 239/987 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Erdoğan, "Faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon neticedir. Bu çarkı da inşallah bozacak milletimiz asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. şu anda içilebilecek bir bira 1.20 euro civarında türkiyede.. 50-60 cente bira var avrupada..
    avrupalı için bile pahalı hale gelmeye başladı..bu turizm işi nasıl olacak.. kur düştü ama fiyatlar uçtu..

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yahu o akşam 3.65 den kotasyon geçilmedi. o vioptan geçen emirler. piyasanın nasıl işlediğini tam olarak bilirseniz , kaotik yanlışlarla dolu bilgilerin içinde boğulmazsınız. Şimdi % 80 aşağı marj zaten 21 aralıkta resmi olarak duyruldu. siz akşamından 3.65 e alış yazsanız bile o emri gönderemezsiniz , anca şartlı emir olarak girmeniz gerekir. Sabah aşağı yönlü marj % 80 e çıkarılınca film koptu. Margin call ları kapatmak için yapılan satışlarla o fiyata kadar indi vadelide... sonra bazı emir iptalleri de oldu , hatalı işlem diye itirazların bir çoğunu kabul etti borsa yönetimi sildi onları. falan filan şantirifinton...
    Vadelideki vaziyet de yeterince açık zaten..

spot otc ‘de gece vakti milletin parasıyla kuru basmışlar.. laf kalabalığına gerek yok..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan, "Faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon neticedir. Bu çarkı da inşallah bozacak milletimiz asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız"
    Kaçıncı bu anlatim, kur dengelemesi mi?

5.  Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    Sözel yönlendirme ile hedeflenen şey kur artışı değildi. Kur artışı ve bunun yarattığı habitat vasıtası ile "Enflasyon" oluşturabilmekti. Oluşturuldu..
    Enflasyon kimin işine yarar.? Tabii ki en çok borcu olanın yani devletin.

Esen kalın
    Şaka mı bu ?

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yumuşak beyaz peynir severim ve yaşadığım yerde gerçekten hesaplıdır,peynirciler arasında rekabet olmasına rağmen en ucuz satış fiyatı 40 tl idi,o yerde pazartesinden itibaren 45 tl yapacağını söyledi...

Ha bu arada maaş zammı vardı o nolcek? hiç hayır haber yok,halayda arada kaynadı galiba....
    Maaş zammı yolda, >40 erken seçim, <30 enflasyonu düşürdük 2022 de %5 e düşürecez geyiği

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    evet zengini zengin yapmak için bankada tek kuruşu olmayan vatandası zengine faiz verebilmek için sırtına yuk vurdu
    zengın zengın olsun fakırde fakır kalsın

Erdoğan: "Yenikapı'ya sıra sıra dizdikleri araçların daha fazlasını, hem de üç-beş kat daha yüksek fiyatla belediyeye doldurdular.

Erdoğan: "Utanmadan, 'Engelleniyoruz.' yalanıyla beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar. Şehri yönetemiyorlar ama, maşallah iftira atmayı, yalan söylemeyi çok iyi başarıyorlar."

Erdoğan: "(İBB) Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kişiyi işten çıkarıp aralarında terör örgütüyle iltisaklıların da bulunduğu 45 bin kişiyi aldılar."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 239/987 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •