Şeye benzemesin bu...hani vardı ya, BES, kimse geçmeyince herkesi geçirdiler 1 ay içinde çıkmayan BES e geçmiş sayılacak dediler, millet ne bir ayı aynı gün bankaya hücum etti ben çıkmak istiyorum hemen beni silin diye....birbirini ezenler oldu, şehit sayıldılar.
Bi gün bi baktık, zorunlu tasarruf sonlandırılmıştır, alın bu koçanları, hesaplayın paranızı, gidin alın dediler, sıfır faiz en az %500 enflasyon geçmiş aradan, çerez parası gibi, aldık bi karton cigara da ziftlendik....BES miş...
Herkes DEM e geçirilmiştir, aynı gün çıkmayan 3 ay en az DEM de sayılır, vade sonuna kadar parasını alamaz...misal?
Bitti gitti....doların ruhuna fatiha....tekbirullahı tekbira, kalın bas sesle tekbir getirin, sona da gömün ib..yi....
Ne olmus kayyim mi atamislar ne olmus teror orgutu mu sizmis belediyeye annamadim ki.
yapan kanun koyucu...![]()
speküle etmeye pek uygun değil hani..
limitsiz kombinasyon çıkar
BES te ali cengiz bitmiş değil, geçen yıl bir taslak üzerinde çalıştılar. Sistemden çıkanlar dahil tekrar zorunlu olarak sokulacak en az 3 ay kalınması mecburi olacaktı. Ayrıca yaş haddinide artıracaklardı. 55 yaşına kadar herkes seve seve BES e dahil olacaktı yani. sonradan ne olduysa birden rafa kaldırdılar sanırım başka öncelikler girdi araya ama yakında gene tulumbaya su basmak şart olduğunda yumurtlanır benzer mevzular.
Ulan eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor olmayalım, jöleli yancısı Hasanla okuyodur buraları...BES demedim BİST dedim BİST...
Eee bu borsa nolacak...çıksa çıkamıyor TL bazlı sıkıştırıyor...düşse düşemiyor dolar bazlısı sıkıştırıyor...
Ne bazlı bu endeks bi çözebilsek olay bitecek a.... satayım..
Erenler bi ıkınsalar bi dalga daha çıkarttırırlar burdan...dalga müsait, 5 uzatıyo işte, ha hasan kel ha kel hasan...YTD
DJI son dalgayla korole...yapıştır..olur mu olur..
![]()
Yer İmleri