Sayfa 252/987 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Erke dönergecidir o !

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Con Amedin devridayim makinesini koymak, şart oldu.
    Bir yılda 4 kere en düşükten alıp en yüksekten satabilirseniz, DEM'e falan ihtiyacınız yok demektir.

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    anahtarlar alınacak
    polarize olup, kaptırmayan kraldır..
    Şeye benzemesin bu...hani vardı ya, BES, kimse geçmeyince herkesi geçirdiler 1 ay içinde çıkmayan BES e geçmiş sayılacak dediler, millet ne bir ayı aynı gün bankaya hücum etti ben çıkmak istiyorum hemen beni silin diye....birbirini ezenler oldu, şehit sayıldılar.

Bi gün bi baktık, zorunlu tasarruf sonlandırılmıştır, alın bu koçanları, hesaplayın paranızı, gidin alın dediler, sıfır faiz en az %500 enflasyon geçmiş aradan, çerez parası gibi, aldık bi karton cigara da ziftlendik....BES miş...

Herkes DEM e geçirilmiştir, aynı gün çıkmayan 3 ay en az DEM de sayılır, vade sonuna kadar parasını alamaz...misal?

Bitti gitti....doların ruhuna fatiha....tekbirullahı tekbira, kalın bas sesle tekbir getirin, sona da gömün ib..yi....

3. Ne olmus kayyim mi atamislar ne olmus teror orgutu mu sizmis belediyeye annamadim ki.

4. yapan kanun koyucu...
    speküle etmeye pek uygun değil hani..
    limitsiz kombinasyon çıkar

BES te ali cengiz bitmiş değil, geçen yıl bir taslak üzerinde çalıştılar. Sistemden çıkanlar dahil tekrar zorunlu olarak sokulacak en az 3 ay kalınması mecburi olacaktı. Ayrıca yaş haddinide artıracaklardı. 55 yaşına kadar herkes seve seve BES e dahil olacaktı yani. sonradan ne olduysa birden rafa kaldırdılar sanırım başka öncelikler girdi araya ama yakında gene tulumbaya su basmak şart olduğunda yumurtlanır benzer mevzular.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Şeye benzemesin bu...hani vardı ya, BES, kimse geçmeyince herkesi geçirdiler 1 ay içinde çıkmayan BES e geçmiş sayılacak dediler, millet ne bir ayı aynı gün bankaya hücum etti ben çıkmak istiyorum hemen beni silin diye....birbirini ezenler oldu, şehit sayıldılar.

Bi gün bi baktık, zorunlu tasarruf sonlandırılmıştır, alın bu koçanları, hesaplayın paranızı, gidin alın dediler, sıfır faiz en az %500 enflasyon geçmiş aradan, çerez parası gibi, aldık bi karton cigara da ziftlendik....BES miş...

Herkes DEM e geçirilmiştir, aynı gün çıkmayan 3 ay en az DEM de sayılır, vade sonuna kadar parasını alamaz...misal?

Bitti gitti....doların ruhuna fatiha....tekbirullahı tekbira, kalın bas sesle tekbir getirin, sona da gömün ib..yi....

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ne olmus kayyim mi atamislar ne olmus teror orgutu mu sizmis belediyeye annamadim ki.
    teror örgütü mensuplarını, işe almış gerilla ibb
    artık ghillie tulumları resmi kıyafetmiş...

7. Ulan eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor olmayalım, jöleli yancısı Hasanla okuyodur buraları...BES demedim BİST dedim BİST...

Eee bu borsa nolacak...çıksa çıkamıyor TL bazlı sıkıştırıyor...düşse düşemiyor dolar bazlısı sıkıştırıyor...

Ne bazlı bu endeks bi çözebilsek olay bitecek a.... satayım..

8. Erenler bi ıkınsalar bi dalga daha çıkarttırırlar burdan...dalga müsait, 5 uzatıyo işte, ha hasan kel ha kel hasan...YTD

DJI son dalgayla korole...yapıştır..olur mu olur..

Sayfa 252/987 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •