Sayfa 519/1002 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. enflasyonun arttığı, daha da artacağı gün gibi ortadayken faiz düşmez haliyle .. yukselir daha da hatta...
    tabi tcmb faizlerinden bahsetmiyoruz; piyasada belirlenen 10 yıllıklara bakıyoruz değerleme için...
    gündüz ben de yazdım; dolar artmadıkça bu faizle bence de bu endeksin daha fazla gitmesi çok zor... biraz bankalara yarıyor bu sistem ama o kadar, bankalarla da çok bir yol alamaz...

endeks longlara iyi haber şu ki, doları da çok tutamayacaklar... ordan yırtarlar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. kararı kim verecek bakalım..orası önemli..dolar bazlı borsa uzun yıllardır düşüşte !!

Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Ya da borsanın dolar bazında değer kazanmasına karar verildi

3. Sn. Desperado, yurt dışında tekrar parasal genişleme ve hiper enflasyon oluşur ise çok ciddi ralli gelebilir. Başka senaryo zor gibi.

Ama şu an tüm birsalara bakar isek yine en ucuzu Türkiye malesef. Sebepleri muhtelif.
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    enflasyonun arttığı, daha da artacağı gün gibi ortadayken faiz düşmez haliyle .. yukselir daha da hatta...
    tabi tcmb faizlerinden bahsetmiyoruz; piyasada belirlenen 10 yıllıklara bakıyoruz değerleme için...
    gündüz ben de yazdım; dolar artmadıkça bu faizle bence de bu endeksin daha fazla gitmesi çok zor... biraz bankalara yarıyor bu sistem ama o kadar, bankalarla da çok bir yol alamaz...

endeks longlara iyi haber şu ki, doları da çok tutamayacaklar... ordan yırtarlar...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu şekli ile tahvil faizlerinde bir düşüş olması imkansıza yakın.

yabancı girişi olursa belki diyeceğim ama onlar bir daha asla bulaşmaz bu şekli ile buraya

oysa bu oranlar çok cezbedici
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu tahvil ile borsaya ucuz diyemiyorum malesef.

Ben ki sağlam boğa adamım bilen bilir. Tahvil düşer dolar sabit kalır ise borsa çok ucuz.

23 tahvil faizi çok çok yüksek.

Hedef fk 3.5, 3 5 fk üstü pahalı gibi oluyor. Mesela 10 a düşse borsa 300 bini rahat görebilir bu kurda ama düşmüyor peki neden?

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Memedabi geldi çizdi gitti ağalar yazın durun şimdi siyaset lider mider neyse ne memedabi çizdi mi dayular? Çizdi. İyi okuyun dayılar yazmadan önce iyi düşünün memedabi gelirse bağa özel mesaj atın memedabi yokken ben varim o gelince olaysız uzamak gerekiyor

Geldi, tepe dedi tepe oldu, dip dedi dip oldu, Bozkurt da yılanı da yerler dedi, yilanoglu herhalde currency ler tarihine geçecek bi bar yedi, aha simdi ne borsa kaldı ne yilanoglu çizdi attı anasını belledi desek yanlış olmaz sanırım.

Siyaset filan tartış dur baba yeri viop topiki mi yarın borsa ne olur bana o lazım abey gerisini biz de konuşuyoruz da boş muhabbet açıkçası...

memetabi tipindeki büyük market makerlerin en çok beğendiğim özellikleri sadece borsa yazıları veya ironileri değil ..şaşırtıcı bir şekilde çok kibar olmaları ..bu kadar kişi geldi laf etti ..hiçbir kimseyi kırmadan yazdı ve gitti
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu şekli ile tahvil faizlerinde bir düşüş olması imkansıza yakın.

yabancı girişi olursa belki diyeceğim ama onlar bir daha asla bulaşmaz bu şekli ile buraya

oysa bu oranlar çok cezbedici
    Bu döviz fiyatları ile döviz bozdurup, tahvil alacak kadar kafayı sıyırmış yabancı herhalde yoktur. Olursa yabancı ile değil de başka türlü değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum Sn hayek.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. jas yabancılar için kur seviyesi aslında çok iyi.
    onlar zaten 3-5 milyar usd ile giriş yaptıklarında kur stabilitesi oluşur, yıllık tertemiz en kötü %15 alır giderler usd bazlı.
    ama en son naci olayından sonra bu konu kapandı gibi duruyor
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu döviz fiyatları ile döviz bozdurup, tahvil alacak kadar kafayı sıyırmış yabancı herhalde yoktur. Olursa yabancı ile değil de başka türlü değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum Sn hayek.

8. Naci niye gitti hala çözemedik.
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. jas yabancılar için kur seviyesi aslında çok iyi.
    onlar zaten 3-5 milyar usd ile giriş yaptıklarında kur stabilitesi oluşur, yıllık tertemiz en kötü %15 alır giderler usd bazlı.
    ama en son naci olayından sonra bu konu kapandı gibi duruyor

Sayfa 519/1002 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •