Sayfa 359/1019 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Para cekmek de saklamak da dert. Bende halkbankasinda doviz var. Para cekerken masraf aliyor, illa kendi suben olacakmis. Ona da çekmeden haber vereceksin. Kendi subem uzakta. Ama gider cekerim zaten kafamda 1 aydir. 2 sene once hesaptan 20bin tl cekemedim (baska subeden) ona masraf istediler. Eft yapip ozel bankadan cektim.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yakındaki bir şubeye swift yapıp çekin
    Hiç gitmekle uğraşmayın ?

2. 5 yıllık tahvil yeni rekor 25.61%

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Para cekmek de saklamak da dert. Bende halkbankasinda doviz var. Para cekerken masraf aliyor, illa kendi suben olacakmis. Ona da çekmeden haber vereceksin. Kendi subem uzakta. Ama gider cekerim zaten kafamda 1 aydir. 2 sene once hesaptan 20bin tl cekemedim (baska subeden) ona masraf istediler. Eft yapip ozel bankadan cektim.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bayagı çeken var ,nakit doviz.gunluk faizler 20 ustune gelmeye basladı bile

4.  Alıntı Originally Posted by ativan Yazıyı Oku
    Yakındaki bir şubeye swift yapıp çekin
    Hiç gitmekle uğraşmayın ?
    swift masrafı yüksek olabilir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. Kimse dovizini eve taşımaz saklama riski var. Ayrıca 3 ocakta enflasyon 30 ları geçer en fazla dovizini bozdurur mevduata geçer fakat onda da enflasyona göre gene eksi yazar karar sana kalmış.

Kimse çekmez mi ?
    Emin misin ? Büyük konuşma bence. Zira benim çevremde tonla insan dövizini çekip yastıkaltı yaptı bile. Riskse hayatın her alanı risk. Ona bakarsan bu devlete sonuna kadar güvenip paraların bankadayken mışıl mışıl uyumaktan daha büyük bir risk görmüyorum. Son 20 yılda olmaz denen ne kadar olay oldu farkındasın değil mi ? Çok değil daha 2 gün önce senin hazine bakanın, "Büyük değil, küçük yatırımcı çarpıldı keh keh keh" diyerek sırıta sırıta poz veriyordu tv lerde. Bi gece ansızın başka türlüde çarparlarda ne olduğunu anlayamazsın.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Kimse dovizini eve taşımaz saklama riski var. Ayrıca 3 ocakta enflasyon 30 ları geçer en fazla dovizini bozdurur mevduata geçer fakat onda da enflasyona göre gene eksi yazar karar sana kalmış.

7. Kardeş millet bankadaki döviz mevduatlarını yükseltmiş tabi dovizini cekende olabilir ama azınlıkta BDDK böyle söylüyor simdilik

8. yeni rekor 25.89% 5 yıllık tahvil. mb 14%'le bankalara borç veriyor, hazine 25.89% piyasadan, ağırlığı bankalar 5 yıllık borçlanıyor. Hangi bankacı böyle bedava kazanç varken ucuza kredi verir. (kamu bankaları hariç). Sistemi kurgulayanı kutlamak lazım.

Sayfa 359/1019 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •