Sayfa 142/354 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Ben düzenli mal topluyorum diğer tahtalarda tek lotum kalmadı bu iş artık inat meselesi oldu benim için sizler bi hareket başlatırsanız ben varım BU Allahsızlara ders vermek lazım milletin parasını ve senelerini çaldılar.

2. Ben başlattım, tüm tanıdıklarıma yazdım/ yazıyorum. Kimse 10 lot ile zengin olmaz, batmaz da...sadece bu ş.siz hırsızların huzuru kaçar. Kimse buna pazarlama muhabbeti yapmasın. Amaç sadece bu ş sizlere hırsızlıklarının hesabını sormak...Olayı herkese net anlatır isek, kartopuna dönüşür...Katılan herkese teşekkürler...
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Ben düzenli mal topluyorum diğer tahtalarda tek lotum kalmadı bu iş artık inat meselesi oldu benim için sizler bi hareket başlatırsanız ben varım BU Allahsızlara ders vermek lazım milletin parasını ve senelerini çaldılar.

3.  Alıntı Originally Posted by ha gaYreT Yazıyı Oku
    Ben başlattım, tüm tanıdıklarıma yazdım/ yazıyorum. Kimse 10 lot ile zengin olmaz, batmaz da...sadece bu ş.siz hırsızların huzuru kaçar. Kimse buna pazarlama muhabbeti yapmasın. Amaç sadece bu ş sizlere hırsızlıklarının hesabını sormak...Olayı herkese net anlatır isek, kartopuna dönüşür...Katılan herkese teşekkürler...
    valla hocam telegramda göz önünde bi yazardım bazı aracı kurum köpeklerinin işine gelmedi yazdıklarım beni guruptan attılar esas iş orada dönüyor dikkatinizi oraya verirseniz bu iş bi yere varabilir.

4. Telegram pazarlama işi. Bşz pazarlama değil, bu ş.size ders vermek için yapıyoruz. Uçtan uca 50 bin kişiye ulaşılsa 500 bin lot yapar. 1000 TL altında kimse al/sat yapmasa bu .t Mike Mike fiyatı oralara çekmek zorunda kalır. Yoksa 10 yılın hırsızlığı gider elinden...
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    valla hocam telegramda göz önünde bi yazardım bazı aracı kurum köpeklerinin işine gelmedi yazdıklarım beni guruptan attılar esas iş orada dönüyor dikkatinizi oraya verirseniz bu iş bi yere varabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by ha gaYreT Yazıyı Oku
    Telegram pazarlama işi. Bşz pazarlama değil, bu ş.size ders vermek için yapıyoruz. Uçtan uca 50 bin kişiye ulaşılsa 500 bin lot yapar. 1000 TL altında kimse al/sat yapmasa bu .t Mike Mike fiyatı oralara çekmek zorunda kalır. Yoksa 10 yılın hırsızlığı gider elinden...
    yanlış anladın alcarın telegram gurubunda daha çok insana ulaşılabilir demek istedim orası daha aktif tabi ki kimseye bi şey pazarladığımız yok bizimle alay etmelerine izin vermeyelim yeter

6. P.kent in 7 000 lerde gezdiği yerde, bu ahlakı bozuk ekibin böyle dünyaaa markalarını bünyesinde bulunduran bir şirketin 200-300 lerde sürünmesi abesle iştigal....Tahtacısı p.ç kurusu.... Ders lazım....

7. alcar

oyun içinde oyun grafiğe göre yatırım yapmayın zarar edersiniz

8. omikron bahanesi klasik pala tezgahı gibi geliyor bana ekonomide bu denli atılımlardan sonra tekrar olası kapanma çok zor gibi belli başlı kısıtlamalar olabilir ileride şuan için bi risk yok gelelim bizim hırsız ekibin tahtasına sermeye tavanı ile alakalı haber için cuma kapanışı bekleyecekler yüksek ihtimal tavan fiyatı beklentim değişmesi yönünde ama at hırsızı beklentiyi soğutmayı başardılar işimiz marta kaldı öncesinde oluşa bilecek beklenti fiyatlarda değişiklik yaratacaktır marta kadar belli başlı bölgelerden alım yaparak taşıyacağım at hırsızı benden tek lot almayacak bu benim fikrim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : chef.; 29-12-2021 saat: 15:52. Sebep: kelime hatası

Sayfa 142/354 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •