Sayfa 50/679 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon
Arama sonucu : 5432 madde; 393 - 400 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Ben HSBC'nin teknikle değil daha çok temel beklentiyle alım yaptığını düşünüyorum.

Ama madem teknikte böyle bir formasyon oluştu , teknikçiler kendilerine buradan bir görev çıkarıp bu hareketi yapabilirler.

HSBC burada bence ancak tetikleyici olur. Yarın da alırsa HSBC şenlik olur tahtada yarın.
    Geçen hafta cuma tavan kapatmıştık yarın da cuma (bir ümit işte :)) bakalım yıl sonunu güzel kapatsınlar bir zahmet

2.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    parea nın en son aldığında iş yatırımdaki oyuncu elindeki malları kaptırdıktan sonra agresif bir şekilde mal almaya başlamıştı şimdide elindekileri hsbc ye kaptırıyor inşallah bir önceki gibi tekrar agresif alışa başlar..
    Malların geri gelmeyeceğini düşünürse alır geri yüksek ihtimal.Onlar için 13 den satmış 13.5 dan geri almış çok önemli değildir bence.Kimbilir hangi aralıklarda trade edip çok fazlasını kazanmıştır zaten.Adamların işi bu.

3.  Alıntı Originally Posted by Küçükandonyadis Yazıyı Oku
    Geçen hafta cuma tavan kapatmıştık yarın da cuma (bir ümit işte :)) bakalım yıl sonunu güzel kapatsınlar bir zahmet
    Ben yıl sonu kapanış fiyat tahminimi yazıyorum.
    13.740
    Bu tahminim Bilimsel hiçbir metot içermez.😆

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Ben yıl sonu kapanış fiyat tahminimi yazıyorum.
    13.740
    Bu tahminim Bilimsel hiçbir metot içermez.��
    13.34 üzerinde hangi fiyattan kapatırsa kapatsın da geçen yılı en azından zararla kapatmamış olalım :)

5. HSBC az bir alım yaptı tahta hemen hareketlendi

6.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    HSBC az bir alım yaptı tahta hemen hareketlendi
    Hsbc den hesap açıp alımları ordan yapalım😃
    Satıcılar 2 kere düşünür az bir lot alsakta :)

7. Öteki ay paraya kıyıp bende alacağım abonelik :)

8. 2 gün önceki alım tam 100 bin lot. Net. Ne 1 lot fazla ne 1 lot eksik. İş bankası takasına geçti .

Muhtemelen dünkü alışlar da 100 bin lot. Pazartesi görürüz bunu.

Şu ana kadar küçük bir alım var ama bizim gizemli ortak mı bilmiyorum. Belki yine dünkü gibi son 15 dakikada çizerek aktifden alır 100 bini tamamlar. Ama belki de pazartesi yada salıyı bekler .

Keşke her gün alsa 100 bin alsa . Acayip bir şartlama oldu piyasada . Onun alacağı korkusu ile başkaları da alıyor :)

Sayfa 50/679 İlkİlk ... 40484950515260100150550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •