Sayfa 588/1200 İlkİlk ... 884885385785865875885895905986386881088 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Yatırım Tavsiyesi Değildir..

2.  Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    2 hafta kadar önceydi sanırım. ipeke grafiği paylaşıldı burada, 1.90 civarıydı ipeke de kozaa da. o zaman ipeke ve kozaa da 70 80 kurus marj bırakır ama bence once kozaa gider ardından ipeke gider dedi sacro. ipek 2.50'den döndü hala yolu var. kozaa 2.80'i yaktı bugün. bana ilginç gelen, kendisine sorsam muhtemelen "çok bariz" diyeceği bir yorum. tebrikler
    Evet ben paylaşmıştım grafiği halende arkasındayım.. yalnız sacro nun dediği gibi yükselen stoplrla.. yalnız işin rengi dahada değişti.. dün khk da sanki bu grup için atanmış bir kanun vardı.. artık koza ve ipek grubunun bilançolarıda gelmeye başlıyacak.. süreç sanki hızlandırılıyor..

Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Güzel analiz teşekkürler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Vasilyus Yazıyı Oku
    Dun 1.69 dan aldigim 18000 lot ykgyo lari bugun 2.02 den verdim.bayram oncesi guzel geldi.9.05-6-7-8 lerden 4000 lot orge aldim.bayram sonrasi ikinci bayram yasasak hicte fena olmaz.sakro hocamin dedigi gibi deli rally...

LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güzel hareket yapmışsınız tebrikler.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    AYnen severim.

Bu tarz dönüşün aynısı ipek kozalda var.

6. KRSTL'in grafigine onceki gun ben de bakmistim. bugunku seansta durumunu kontrol edecektim, unutmusum. aksam saatlerde baktim ki bugun trendin aksine bir hareket yapmis.

grafik uzerinde su notlari aldim, teknik analiz konusunda iyi olmadigim icin paylasip goruslerinizi almak istiyorum. sizce krstl'in hareketi bu sekilde degerlendirilebilir mi. eksikleri hatalari var midir. grafigin zorlama yanlari olmus mu? canak ve kulbun derinligi arasinda bir uyumsuzluk var gibi sanki. kulpta dusus hareketi uzun surmus gozukuyor. onun disinda canagin olusum suresi, hacim yonu ve siddeti ile desteklenmesi uygun gibi. ne dersiniz?

hatta kulp direncini kirmasini beklemeden erken pozisyon almayi dusunuyordum

7. Bu doaş 9,60 olsun diye mi aldık@@@

8. Iyi bayramlar. Bol kazançlar.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 588/1200 İlkİlk ... 884885385785865875885895905986386881088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •