Sayfa 401/987 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Ülkeyi komple ihtiyar bunaklar işgal etmiş, tvlerde ibrahim tatlıses fln yaw ülkenin % bilmem kaçı 30 yaş altı. Hay amk. Bir tane büyük kurumda 40 yaş civarı tepe yönetici olsun beyaa

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Pazartesi enflasyonu çok yüksek bekleyen anketörler bu sefer tutturabilecekler mi yoksa yine terse mi yatırılacaklar ? Eğer TUİK gerçek rakamlarla , şeffaf olarak enflasyonu açıklarsa memur ve tüm emekliler iyi bir zam alabilir. ( iyi derken gerçek enflasyona yakın demek istiyorum ) Yoksa yine hüsran ....
    Gerçek enflasyona yakın olması için Aralık ayınınkini yüzde 500 falan açıklamaları gerekir herhalde.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Ülkeyi komple ihtiyar bunaklar işgal etmiş, tvlerde ibrahim tatlıses fln yaw ülkenin % bilmem kaçı 30 yaş altı. Hay amk. Bir tane büyük kurumda 40 yaş civarı tepe yönetici olsun beyaa
    Bunak munak ne ayak, ben dahil burada yürüyen mumyalar var yahu, üçgene abandım haberiniz olsun.

Neyse şaka bir yana, mesele vücut yaşı değil beyin yaşıdır, kastettiğiniz kesim vücuduyla beraber beynini de süngerlestirmistir, çağa ayak uyduran kendini geliştiren moruklara can kurban.

Not: Yine de genç beyinlerin ağırlıklı olmasını isterim, genç gençtir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Pazartesi enflasyonu çok yüksek bekleyen anketörler bu sefer tutturabilecekler mi yoksa yine terse mi yatırılacaklar ? Eğer TUİK gerçek rakamlarla , şeffaf olarak enflasyonu açıklarsa memur ve tüm emekliler iyi bir zam alabilir. ( iyi derken gerçek enflasyona yakın demek istiyorum ) Yoksa yine hüsran ....
    Bu yıl seçim varsa mehmurelere değil ama, emeklilere seyyanen meyyanen iyi bir zam olur, eğer yoksa 3+1 düşer benim gibi emeklilere.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu yıl seçim varsa mehmurelere değil ama, emeklilere seyyanen meyyanen iyi bir zam olur, eğer yoksa 3+1 düşer benim gibi emeklilere.
    Ben farkli bakiyorum mudurum.

%50.5 un altinda bir zam yaparlarsa, kendi ayaklarina sikarlar.

19 yildir en sansiz grup Bagkur ve SSK emeklisi.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Memura karşılar. Davaları gereği memura ölmeyecek kadar verirler. Memur emeklisine de öyle. Sürekli okuyanı aşağılayan, dizilerde bile doktorundan, polisine, hakiminden avukatına kadar meslekleri küçük düşürücü rollerle mesaj verilirken ; sokaktaki cahillerin çeşitli bahanelerle halk nezdinde itibarlı hale getirildikleri ortamda iyileşme beklemiyorum.

Sürekli alt gelir gruplarına yüksek, orta gelir gruplarına az zam yaparak birbirlerine yakınsamaktalar. Haliyle insanlarda bezginlik oluşuyor. Misal ; çalışırken aldığı maaşa göre emeklilik primi ödemekte olan ücretlilerin emekli maaşları da aktuaryel hesaplamalara göre belli oranlarda bağlanmaktaydı. Sistemle oynayarak çalışma hayatı boyunca asgari prim ödemiş insanla , yüksek prim ödemiş insana aynı bağlamak arzusu oluşturuyorlar. İzmir de bizim apartman görevlisi 9600 gün primle emekli olduğunda 2019 da 850 lira maaş bağlanmıştı. Adam '' yahu emekli öğretmenle benim maaşım neden farklı. O 3 öğün ben 1 öğün mü yiyorum. o pantolon giyiyor da ben donla mı dolaşıyorum '' türü serzenişte bulunmuştu. Anlat bu adama şimdi hakkı, hukuku ...

7. Yeni yılda beyin hücreleri grevde olan insanların artık bu hücrelerle sözleşme imzalayıp beyinlerini asgari düzeyde de olsa kullanabilmelerini dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben farkli bakiyorum mudurum.

%50.5 un altinda bir zam yaparlarsa, kendi ayaklarina sikarlar.

19 yildir en sansiz grup Bagkur ve SSK emeklisi.
    SSk emeklilerinin durumu tam komedi. 2000 den önce ve sonra diye bir garabet var. Kayınvalidem 2 birim maaş alıyorken , kayınpeder ondan 3 yıl fazla çalıştığı halde 1,75 birim maaş alabiliyor. Memurları da yakında bu sistemle emekli edecekler.

Sayfa 401/987 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •