Sayfa 424/1019 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Vergiler arttı mı.???
    Arttı.!!!!

İşçi ücretleri arttı mı????
    Arttı.!!!!
    Ulaşım giderleri arttı mı???
    Arttı.!!!
    Enerji giderleri arttı mı????
    Arttı.!!!!
    Kredi faizleri arttı mı????
    Arttı.!!!!
    Alım gücü her geçen gün artıyor mu???
    Kocaman hayır.!!!!!
    Zengin ile fakir arasındakı makas sürekli artıyor.!!!
    Durum her geçen gün kötüye gidiyor.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Puahahshshs nerdesin sen ya üfürükçü dolar düşünce ortalıktan kayboldun bu adam tam bir tetikçi boşun biri

2. diyelim hazine %40 faizli süper bono cıkardı. hazine zaten kur korumalının riskini ve yükünü aldı , bir de bu bononun faiz ödemesi olacak. hazine bu kadar parayı nasıl bulacak? tcmb para basacak sanırım.. sonuç olarak enflasyon problem olmaya ve artmaya devam edecek..

Refet Gürkaynak hoca nın videosundan aklımda kritik bazı cümleler kaldı, burada paylaşayım:

' türk lirasının arkasında para otoritesi yok,savunacak bir kurum yok, değeri belirsiz. enflasyonu belirsiz.kur yarın 20 de olabilir, 8 e de düşebilir. çünkü türk lirasının değeri konusunda bir fikrimiz yok. '

3.  Alıntı Originally Posted by eberco Yazıyı Oku
    diyelim hazine %40 faizli süper bono cıkardı. hazine zaten kur korumalının riskini ve yükünü aldı , bir de bu bononun faiz ödemesi olacak. hazine bu kadar parayı nasıl bulacak? tcmb para basacak sanırım.. sonuç olarak enflasyon problem olmaya ve artmaya devam edecek..

Refet Gürkaynak hoca nın videosundan aklımda kritik bazı cümleler kaldı, burada paylaşayım:

' türk lirasının arkasında para otoritesi yok,savunacak bir kurum yok, değeri belirsiz. enflasyonu belirsiz.kur yarın 20 de olabilir, 8 e de düşebilir. çünkü türk lirasının değeri konusunda bir fikrimiz yok. '
    direk 40 faiz hadi gelin demezler kur korumalı gibi gene fazla yüksek olmayan sabit bir faiz belirlerler 3 ay sonra yada 1 yıl sonra enflasyon açıklanan faizden yüksek çıkarsa aynen kur korumalı da olduğu gibi fark ödenir eğer direk faiz 40 derlerse herkes buraya üşüşür borsada tl mevduatta hatta kkm ye giren bile bozar parayı girer buraya

4.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Vakifbank 1.55 faiz orani.Güncel.

Not: Ben bir tarihte basvuru yapmistim.Maaşımı oraya taşıma şartı koşmuştu.Şu an aynı şartları öne sürüyormu bilmiyorum.
    Sitemizin ufurukculeri vakifta 25 oranla mevduat bağlıyor, siz 1,55 ile nasıl kredi alıyorsunuz?? Canim görev zararı yazar ne olacak demeyin, o kadar da değil... Bu kadar laf ettim, hala hesap cüzdanını ortaya koyacak bir delikanlı çıkmadı. Not: cuma günü karışıktı, özel bankacılıkta 50m+ kodamanlar sadece cuma günü 25 oran almış olabilirler. Onun dışında 800k'ya 25 aldim diyenler dumanci..

Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Puahahshshs nerdesin sen ya üfürükçü dolar düşünce ortalıktan kayboldun bu adam tam bir tetikçi boşun biri
    Kötü söz sahibine aynen iade.!!
    Sazan okumasını sevmez.!!
    Laf olsun diye konuşur.!!

5739 Avatarı BOSPOROS BOSPOROS şu an forumda
    Gümüş Üye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    DARMSTADT
    Gönderi
    4,827
    Gelecek hafta sonu Hıristiyan ların dini bayramı.!!
    Sonra yılbaşı tatili.!!
    Para babaları tatile çıkacak.!!
    Kedilerin olmadığı ortamda.!!
    Fareler dans eder.!!!
    Kimse gaza gelmesin.!!
    Paniklemesin.!!
    2022 yılında.!!
    Ayvaların daha büyükleri heybede.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...12#post5688012

https://www.hisse.net/topluluk/showt...57#post5688057

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Hosgeldın Bospo reis..

Sen bir ekolsun..

Ama arada bir boyle git ara ver, bizi de dusun...

Kafamizi cok utuleme, az ve oz yaz...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gecici bi sure icin sok fayiz faydalidir...

Akil hastalarina elektrosok verirlermis eskiden..

Onun gibi ise yarayabilir..

Kalici olmayacak ama..

Soku verecekler ve gideceker...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Sitemizin ufurukculeri vakifta 25 oranla mevduat bağlıyor, siz 1,55 ile nasıl kredi alıyorsunuz?? Canim görev zararı yazar ne olacak demeyin, o kadar da değil... Bu kadar laf ettim, hala hesap cüzdanını ortaya koyacak bir delikanlı çıkmadı. Not: cuma günü karışıktı, özel bankacılıkta 50m+ kodamanlar sadece cuma günü 25 oran almış olabilirler. Onun dışında 800k'ya 25 aldim diyenler dumanci..
    Ben gördüm cüzdanı isterseniz arabasına iddiaya girelim .şu an watsapimda

Sayfa 424/1019 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •