-

Originally Posted by
emregunes
Yakalamış ki zopalıyor
Hayır henüz yakalayamadılar ! çıkmaz bir sokakta sıkıştırmışlar. Şimdi havanın kararmasını bekliyor sanırım. Kuytu bir yerde saklanacak ve karanlıkla birlikte zıplayıp engeli aşacaktır. Ama tam zıplarken götünden vurulursa uzun bir süre ortopedistleri uğraştırır.
Yatırım tavsiyesi değil, polisiye film fikridir.
-
ressam, 3520, Baron, breakeven, british, dell14, doruca, eagle2000, erman07, finans_mt, ft-2, ilke63, impo64, Kar_Adam, MKELES, naar, poohdini, r.lucas, reber, slamdunk393, sturk16, Turnike, watcher46, YSFKRM
başlığı takip eden bu arkadaşlara mikrofon uzatıyoruz. Ne derler bu duruma ?
-
Daha önce yazdım MB rahatsız olduğu kur seviyesi belli 13.5-14 arası...Tavşan burayı zıplayarak geçemez ise kafese mahkum olur...
Yabancılar gelecek hafta sahnede yerlerini alırlar...Bu haftaki gösterim bu kadar....
-

Originally Posted by
ressam
Hayır henüz yakalayamadılar ! çıkmaz bir sokakta sıkıştırmışlar. Şimdi havanın kararmasını bekliyor sanırım. Kuytu bir yerde saklanacak ve karanlıkla birlikte zıplayıp engeli aşacaktır. Ama tam zıplarken götünden vurulursa uzun bir süre ortopedistleri uğraştırır.
Yatırım tavsiyesi değil, polisiye film fikridir.
Arka sokaklarda Rıza baba ne derse olur.
-

Originally Posted by
heval
Daha önce yazdım MB rahatsız olduğu kur seviyesi belli 13.5-14 arası...Tavşan burayı zıplayarak geçemez ise kafese mahkum olur...
Yabancılar gelecek hafta sahnede yerlerini alırlar...Bu haftaki gösterim bu kadar....
O tavsan isi en sonunda SNATCH filmindeki gibi olur.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Oralet-osman
O tavsan isi en sonunda SNATCH filmindeki gibi olur.
https://youtu.be/exNvf8uZ6lk
Seyretmemis varsa...
-

Originally Posted by
Oralet-osman
DEM e katilanlarin bekledigi odemeleri alabilmesinin onunde buyuk riskler var. Yazida gecen doviz bozdurmus olma sarti buyuk soru isareti.
Daha 10 gun kadar evvel, "....bu sozlesmede yururlukte olan VE/VEYA bugunden sonra eklenecek hukumler gecerli olacaktir" diye de ekleme yapildi.
Isin ucu cok acik.
döviz borcunu düşürecez cariyi kapatacaz diye yola çıkıp
Tl yi dolara peg lemeye kalkmak 
ne bileyim..
dolaylı yoldan yükümlülüğü katlamak oluyor..
tabi model olarak başka şeyi seçtilerse..
önümüzdeki haftalarda bol kepçeden vaatli ürünler bolca gelir.. hep sonunda aynı hükümler maddesi ile.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
döviz borcunu düşürecez cariyi kapatacaz diye yola çıkıp
Tl yi dolara peg lemeye kalkmak

ne bileyim..
dolaylı yoldan yükümlülüğü katlamak oluyor..
tabi model olarak başka şeyi seçtilerse..
önümüzdeki haftalarda bol kepçeden vaatli ürünler bolca gelir.. hep sonunda aynı
hükümler maddesi ile.
Ben ticaretim geregi mecburen doviz bulunduruyorum.
Bu DEM ilk ciktiginda dusundum, sozlesme detaylari pek net degildi ama netlesmesini bile beklemedim, GIRMEME kararimi bu isin mucitlerine zerre guvenmememden, sulandiracaklarindan kendimce emin oldugum icin aldim.
Sahsi fikirlerimdir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri