Sayfa 454/987 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yakalamış ki zopalıyor
    Hayır henüz yakalayamadılar ! çıkmaz bir sokakta sıkıştırmışlar. Şimdi havanın kararmasını bekliyor sanırım. Kuytu bir yerde saklanacak ve karanlıkla birlikte zıplayıp engeli aşacaktır. Ama tam zıplarken götünden vurulursa uzun bir süre ortopedistleri uğraştırır.

Yatırım tavsiyesi değil, polisiye film fikridir.

2. ressam, 3520, Baron, breakeven, british, dell14, doruca, eagle2000, erman07, finans_mt, ft-2, ilke63, impo64, Kar_Adam, MKELES, naar, poohdini, r.lucas, reber, slamdunk393, sturk16, Turnike, watcher46, YSFKRM

başlığı takip eden bu arkadaşlara mikrofon uzatıyoruz. Ne derler bu duruma ?

Daha önce yazdım MB rahatsız olduğu kur seviyesi belli 13.5-14 arası...Tavşan burayı zıplayarak geçemez ise kafese mahkum olur...

Yabancılar gelecek hafta sahnede yerlerini alırlar...Bu haftaki gösterim bu kadar....

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Hayır henüz yakalayamadılar ! çıkmaz bir sokakta sıkıştırmışlar. Şimdi havanın kararmasını bekliyor sanırım. Kuytu bir yerde saklanacak ve karanlıkla birlikte zıplayıp engeli aşacaktır. Ama tam zıplarken götünden vurulursa uzun bir süre ortopedistleri uğraştırır.

Yatırım tavsiyesi değil, polisiye film fikridir.
    Arka sokaklarda Rıza baba ne derse olur.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Daha önce yazdım MB rahatsız olduğu kur seviyesi belli 13.5-14 arası...Tavşan burayı zıplayarak geçemez ise kafese mahkum olur...

Yabancılar gelecek hafta sahnede yerlerini alırlar...Bu haftaki gösterim bu kadar....
    O tavsan isi en sonunda SNATCH filmindeki gibi olur.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    O tavsan isi en sonunda SNATCH filmindeki gibi olur.

https://youtu.be/exNvf8uZ6lk

Seyretmemis varsa...

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    DEM e katilanlarin bekledigi odemeleri alabilmesinin onunde buyuk riskler var. Yazida gecen doviz bozdurmus olma sarti buyuk soru isareti.
    Daha 10 gun kadar evvel, "....bu sozlesmede yururlukte olan VE/VEYA bugunden sonra eklenecek hukumler gecerli olacaktir" diye de ekleme yapildi.
    Isin ucu cok acik.
    döviz borcunu düşürecez cariyi kapatacaz diye yola çıkıp
    Tl yi dolara peg lemeye kalkmak
    ne bileyim..
    dolaylı yoldan yükümlülüğü katlamak oluyor..

tabi model olarak başka şeyi seçtilerse..
    önümüzdeki haftalarda bol kepçeden vaatli ürünler bolca gelir.. hep sonunda aynı hükümler maddesi ile.

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    döviz borcunu düşürecez cariyi kapatacaz diye yola çıkıp
    Tl yi dolara peg lemeye kalkmak
    ne bileyim..
    dolaylı yoldan yükümlülüğü katlamak oluyor..

tabi model olarak başka şeyi seçtilerse..
    önümüzdeki haftalarda bol kepçeden vaatli ürünler bolca gelir.. hep sonunda aynı hükümler maddesi ile.
    Ben ticaretim geregi mecburen doviz bulunduruyorum.
    Bu DEM ilk ciktiginda dusundum, sozlesme detaylari pek net degildi ama netlesmesini bile beklemedim, GIRMEME kararimi bu isin mucitlerine zerre guvenmememden, sulandiracaklarindan kendimce emin oldugum icin aldim.

Sahsi fikirlerimdir.

Sayfa 454/987 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •